Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jes me sramota, ljudi nas poderali :(
Guardiola nazad, Tito - u Kumrovec. Poderali su nas, nije me ovako sramota bilo nikad... Dobro je da nije bilo sest nula na poluvremenu.
Pa cijelu noc plakali da se oporave od porazu, pa su tek ujutro napisali nekakav clanak :p
corava koka ove sezone ubode 90 golova,a slobodnjak je za kristinu da nauci kako se tehnicki zabija gol a ne silom fudbal je tehnika a ne sila ili ti vjestacka snaga.
hebo li vas modric
Realu treba još napadač,ali pravi tipa Falca-a ili Cavania.inače,nećemo dobro proći budu li se stalno mašili ziceri koje bi i moja baba dala.
Hala Madrid!
vijest objavljena u 6 i 35 da je barsa dobila vijest bi bila minutu prije kraja :P
realno mogao je dati crveni i maskeranu kakvih je nekontrolisanih poteza imao ... HALA MADRIID
SAMO ĆU REĆI HALA MADRID JER SVAKI JE KOMENTAR ZAISTA SUVIŠAN...
@@ realnost sto se tice tog messijevog slobodnjaka,a sta reci i corava koka zrno potrefi :) hahaha
Prodajem 80 kg ogrevnog drveta marke kloc!
Ipak mislim da je ovo bila losa noc Barce....Real nije pobijedio Barcu sto je bolji od njih,nego jednostavno Barca je bila prelosa u odbrani. A sto se tice zlatne lopte mozete je odmah dati Messiju.Kad je bilo 2-0 za Real mislio sam da ce zavrsiti 5-0.Al kako su igrali zadovoljan sam sto je Barca izgubila samo 2-1.
Da...slazem se sa tobom jenostavno Pique nije za Barcu....ali iskreno cijela odbrana Barce je katasrofa,ali Pique je vrhunac greski....pa pogledajte samo oba gola Reala..prvi gol greska Maskerana,a drugi go jos gora greska Pique katasrofalna i sto kazes rahiticna..... Nego ko ono rece Messi nezna iz slobodnjaka???
Kao navijac Barce mogu reci odbrana je bila katastrofalna i za oba gola ja krivim najvise Piquea,ali i Maskerano nije nista bolji......suvisno je pisati da je Valdes kriv zbog onog primljenog gola u prvoj utakmici,jer realno Real.M. je sinoc mogao pobijediti bar 3 razlike.Uglavnom svaki ispad onako rahitican bio je od strane Piquea ili Maskerana i njima slicni da ne nabrajam....Barca nesto jednostavno mora promijeniti.Jedno je grijesiti i imati losu noc,ali Piqueu je to postala navika.
Kao navijac Barce mogu reci odbrana je bila katastrofalna i za oba gola ja krivim najvise Piquea,ali i Maskerano nije nista bolji......suvisno je pisati da je Valdes kriv zbog onog primljenog gola u prvoj utakmici,jer realno Real.M. je sinoc mogao pobijediti bar 3 razlike.Uglavnom svaki ispad onako rahitican bio je od strane Piquea ili Maskerana i njima neki slici da ne nabrajam....Barca nesto jednostavno mora promijeniti.Jedno je grijesiti i imati losu noc,ali Piqueu je to postala navika.
buraz razumijem ja tebe da si nezadovoljan što nije osvojila Barcelona trofej,isto sam se i ja osjećao prošle godine.Ali realno gledajući sinoć je Real nadigrao Barcelonu,i da nije bilo raspoloženog Valdeza(skinuo 2-3 zicera samo Higuainu)Realova pobjeda bi bila puno ubjedljivija.Ovo je unazad 4-5 godina prva utakmica gdje je Real bukvalno dominirao nad Barcelonom...pozz