Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZEKO JE NA KLIXU PROMIJENIO VISE KLUBOVA NEGO JA CARAPA OCRNISTE COVEKA DZABA !
Dzeko ostaje u M. City do kraja ugovora zbog plate,te ce poslije prijeci tamo gdje bude zelio on sam,jer nece biti obestecenja,a to svakako nece biti Atletico M.
hahahahaha lius suarez nezadovoljan vi neznate sta pisete
BJAŽI,BJAŽI...
Bolje u Atletico nego kod onih cigana, madridjana
Moj Dzeko da si bio pametan nebi nikad ni dolazio da igrac sa bizonima u engesku ligu.Tamo se ne igra fudbat tamo je mjesavina ragbija i utrke pasa,samo glupi igraci igraju u engeskoj.Zasto Ibrahimovic nikad nije ni pomislio da ide u engesku,jer je igrak koji igra mozgom a ne trci kao ovca poput Runija,Gerarda,Kujta,Toresa.Dzeku su unistli ovi englezi,dajboze da se on ikad vratio i postane igracini kakvog smo ocekivali.
SVI GOLOVI NA 4 fudbal .com
http://youtu.be/Y0PHDTLLZBQ
Ima te li para? Nije Dzeko ovca da ide igrati za manje para. Iz MC moze otici u mnogo bolje klubove nego sto je to Atletico i za vece pare naravno.
Ma har\'o bi dole, kunem vam se :D
atletico je mnogo trofejniji klub od man city-a, i trenutno su bolji od city-a
pa nije Dzeko magare da ide s konja na magarca,moze u Madrid al kod komsija,vidjeli su ga na djelu.
nemojte se zavaravati da je atletico nizerazredni klub, samo moze biti city nizerazredni klub, samo eto sada im je arapce dalo kesha pa su potrosili najvecu lovu, a i sada su kurton pa nisu mogli niti jedne utakmice pobjediti u ligi sampiona, atletico je za njih real. nego dzeko fataj se noge cim prije stignes
Čuuj 4 opcija, ma Džeko im je JEDINA opcija :).
A plata 3x manja pa nije lud
Nije Dzeko levat da ide sa konja na magarca a u zivotnoj top formi i po godinama.Dzeko moze da bira gdje ce jer je svjetska klasa .
dzeko ostaje,mancini odlazi u januaru zajedno sa balotelijem,odlazi i tevez a dolazi falkao koji ce sa dzekom i aguerom da rastura u engleskoj...to je istina