Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo da te veliki strucnjak faruk hadzibegic pozove prije mesanovica, danilovica, duljevica i ostalih promasaja
Sila smo na bekovima. - Dedic - Gazibegovic - Jasic Sljedeci 15 Godina
Igra li barem Jasic lijevo, ili je u on desni bek?
Sta ce nam on imamo mi Milicevica samo da mu neko onjasni koji je protivnicki gol
koji sok , evo nemogu guzcu da dignem sa stolce..
Mrziteljima Bosne smeta skracenica od Bosna i Hercegovina/Bosna, zato furaju skracenicu beha, da se sprdaju sa drzavim… zato patriote, skrecenica za nasu domovinu je BOSNA i treba je sve vise koristiti 💪🇧🇦… i naravno, dobro dosao Zmaju!
Hpce li sada nase seljacine govoriti"sta ces da igras za na nas mi bjezimo za Njemacku I Austriju.sta say ovdje"!?
Svska cast momak!!Ovake vijesti ne samo da me obraduju nego vrate mi ponos I vjeru u nasu omladinu!!
Veze nemam ko je lik ali hvala Bogu da je ovo pocelo da se desava. Kad onakvi igraci Maroka koji su svi rodjeni po EU, jasno i glasno istupe i odu igrat za svoju zemlju, meni je to za postovanhe i s kojim ponosom pricaju da uopce nema dvojbe za koga ce igrati, pritome su u igri Francuska repka, Holandija, Spanija.
Sad bas nebi trebali imat problem na bekovskim pozicijama i odrbani, pored dosadasnjih prvotimaca ovih par mladih rjesenje za narednih 10 godina
Gdje ces pored Dedica i Gazibegovica konkurencija na toj poziciji je jaka ali si se pokazao jos vise ovim gestom zelim ti da budes Svejtska klasa
Usrecio se.
Ko je sad ovaj, igraci poceli iz pastete da iskacu....cuj sok, boli Austriji ona stvar za njim.
Ne pada jabuka daleko od stabla 😁
Mislim drago mi je radi nas,al opet neposteno prema Austriji
Care Ferdinande, da izvines, tek si nam na trecem mjestu
Sretno, u takvoj smo situaciji da nemamo taj luksuz odbacivati ovakve igrače:)
Momku zelim sve najbolje u karijeri( kako klubskoj tako i reprezentativnoj). Ali ne mogu da se ne sjetim izjave M. Viduke kada su ga pokusali vrbovati nasi iz HNS da umjesto Australije izabere HR. Kakav bi ja covjek bio da umjesto zemlje u kojoj sam rodjen i koja mi je sve dala odaberem zemlju koju volim i iz koje dolaze moji roditelji. Nezahvalan.
Tako je, drzava u kojoj si rodjen za nju trebas da igras, ostalo je laz