Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mogli ste barem pred tanom pobijedit
ZALOSNO...
A jel' bilo navijača Saraj'va na tekmi:P? Ma proći će Sarajevo, dobit će ih u uzvratnoj, mnogo su bolja ekipa:)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vicente Tane bolje da si u kakvo turbe ubacio nego u Sarajevo
Jedno pitanje za gospodina Marijana Mijajlovica : Na osnovu čega prozvaste klub za koji navijate ''divovi'' ?? Molim argumentovan odgovor. Hvala. :)
Zalosna ti Njemačka...
Najgora stvar je u tome,kao sto reče jedan veliki sportski novinar iz Hrvatske,da mi novinari lazemo godinama,inace na teritoriji cijele bivse ex Yu,kako ce Sarajevo biti sampion,kako ce Zeljo biti ovo il ono,kako ce reprezentacija proći u drugi,treci krug na nekim takmicenjima,polufinale,a bez da ssmo se plasirali na isto,kako ce Dinamo docekati proljece u LP,kako ce CZ il Prtizan ovo ili ono,kako mi imamo zvijezde,dobre igrace koji recimo,niti jedan ne igra u velikom klubu evropskom itd itd,e kad taj problem rijesimo,i budemo realni,mozda nekad nesto i napravimo,do tad,bicemo sampioni u glavama samo,al na terenu jad i cemer....
Kad rekoh da nemamo igraca u velikim klubovima,mislio sam na nas u BiH
KIKLOP : vozdra DIV : vozdra KIKLOP : sta ima DIV : bezze , bio malo kod AMIDZE . :) :) :)
Kad pogledas samo broj komentara na clanku o Sarajevu i na clanku o Selji jasno ti je koliko ih boli sve ovo dobro sto se desava oko Sarajeva a koliko je Seljo neinteresantan... Pa cak i da je bio prenos utakmice Metalurg Seljo vi bi svi gledali Divove sa Koseva strumfovi mali plavi!!!
Ne, samo volimo da vas kar.amo u mozak, zato sto ste nafurani'' divovi'', a ovamo ki.te obične ! Eto zato !
Bit ce d si se malo za***, i da nisi dobro prostudirao komentar iznad koji sam napisao, vi sami sebe karate a dokaz je da si na ovom clanku i komentarises gdje se pise o Divovima a ne na clanku gdje nema apsolutno nista interesantno, na clanku o Selji :) Samo ti citaj i prati sta se desava na Kosevu to ti niko ne moze zabraniti hehehehe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Džabe vam novci moji sinovci!
samo će željo proći, sarajevo i široki će ispasti
Neda adzo, ubice njih adzo sto su vas dirali :))
Kukesi,Zeta,eskimi ovog ljeta ?!
Kako je Amidža Vincent Tan doživjeo poraz FK Sarajevo - Haugesund 0:1 https://www.youtube.com/watch?v=QsHxdUB_NBs&feature=youtu.be
Svi smo svjesni snage Sarajeva a najvise strumfovi, i sasvim mi je jasno da se nemogu pomiriti sa tim da smo puno bolji, jaci i organizovaniji sada od njih, jedino cega oni nisu svjesi je to da koliko vremena provode spijunirajuci sta se desava na Kosevu su zaboravili na izuzetno jake ekipe S.Brijega, Zrinjskog, Veleza, Slobode... Sto na kraju znaci da ce eventualno zarsiti 6 u ligi uz malo srece, jus ako toj cinjenici pridodamo Leotar koji ce ove godine izostati iz PL onda je pitanje ko ce im dati (pokloniti) bodove.... Kad malo razmislis zaboli te istina!!!!
Ma pusti njih, nema veze što njima idu najbolji igrači, što nemaju za vode, njima je bitno da je Sarajevo izgubilo...
Boli ih sto se ne prodase na Sarajevo Business forumu, sto ih igraci napustaju, sto se ne prodase dvije krampe Jamak i Svraka, sto im Bekric nije potpisao, sto pomladjuju ekipu nazor i moraju da lazu sami sebe da to tako treba i sto ce ih brko na kraju iz*** kako je krenuo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad bi makar dosao neki strani investitor da ulozi u FK Sarajevo... sve bi bilo bolje.. Ne sikirajte se ljudi, pobjedice Rajvosa u Norveskoj. Cujem gore su siri golovi.
Dzaba vam novci moji sinovci.(tm)
Kazu amidza se istrpo od muke :P
Hahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=2dU3YIUSWhc ! Nije bilo srece, nema veze momci, tek je prvo poluvrijeme gotovo, u 180 minuta moraju primit bar jedan !