Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant imaju intenzitet trke. Koliko puta smo bili na nekom prvenstvu treba nadimak da nam bude Kaucosi, sjedimo na kaucu i gledamo ostale kako igraju.
Bolje je i to nego ici tamo i sramotiti se...
Ja volim kad se srbija plasira, onda imam protiv koga navijati :)
Bravo slovenci kod nerijesenog rezultata koji im odgovara oni napadaju i postizu i drugi gol dok bi se nase balerine povukle i naravno primile go
Bez pompe neke , nekih zvucnih imena , bez halabuke , ljudi igrali srcem , borbeno , plasirali se .. . Sretno , zasluzeno .
Lijepo je vidjeti kako se svi raduju,i navijači i igrači,bravo Slovenci,bravo Kek
Lahko je njima kad u grupi nisu imali ni Luksemburg ni Lihtenstajn.
odose i hrvati i srbi i albanci slovenci a mi cemo gledat snimak protiv nigerije
Slovenija dva evropska, dva svjetska malo li je? Gdje je onaj tikvan koji je prije par mjeseci meni tupio kako ne mozemo biti uspjesni jer nas je malo a ja kazem kako moze Slovenija a on replicirao kako je Bosna bolja u sportu od Slovenije... jeste ali ako u sport brojimo ispijanje kafe i kuknjavu.
svi idu naprijed samo mi jos pricamo o ofsajdu protiv nigerije
Zato sto je to generacija koja je mogla daleko dogurati da nije onaj kreten pokazao ofsajd, nikad se vise nece ponoviti onaj tim, sad se bori protiv Lihtenstajna za bod
Slovenci su bili strpljivi i cekali su da ova generacija sazrije. SA istom ekipom Kek nije bio uspjesan u proteklih nekoliko godina, internet-selektori su trazili njegovu smjenu nekoliko puta, imali su čak par ocajnih utakmica sa outsiderima.
Kod malih nacija mora se mnogo cega poklopiti, ali prvo je stabilna liga i da domaci klubovi pocnu izlaziti U Europu, pa se onda mogu I igraci lakse izvoziti U jace zemlje kao oslonac za nacionalni tim. Kod izlazka u Europu znaci doci do grupne faze, sto je do sada uspjevalo Mariboru, Muri, Olimpiji
Bravo Janezi💪
Benjamin je novi Janez...
Treba rastjerati dijasporaške igrače. Nek igraju domaći premijerligaši. Bar znaš da će se trudit.
Uh brate, teske rijeci
Matjaž Kek je odličan trener, vjerovatno jedan od najboljih na ovim prostorima. On vodi Sloveniju od 2018-e godine. Znači vodio ih je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020, Svjetsko 2022 i sad su se kvalifikovali. Da je kojim pukim slučajem bio naš selektor, bio bi otpušten krajem 2019-e.
čestitke slovenci
Ma hebes nogomet, kad su Zvezde granda?
Jbg jedino Olimpija bila ucesnik u bivšoj ligi YU , BiH imala jedno vrijeme i 5 prvoligaša, a sad Slovenija ima 4 ucesca na velikim takmičenjem, a BiH samo jedno....Tesko za povjerovati
Koga briga više za ex yu ligu koja je bila sranje malo blaže od današnjeg regionalnog fudbala? Ajde više s tom pričom