Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma daj, hrvatska, srpska, bosanskohercegovacka, crnogorska, slovenska ne znas koja je smijesnija liga, napravite vise tu ebenu ex-yu ligu, da mozemo gledat pravi nogomet, naravno prvih 50 godina zabraniti navijacima da idu na gostujuce utakmice zbog problema koji mogu nastati... i to bi funkcioniralo odlicno, kako moze u kosarci tako bi moglo i u nogometu, samo eto navijaci nemaju sta ici u goste sa svojom ekipom. :)
al ebo to kad nema gostovanja,bila bi ta liga prava domacinska
Ma daj nemoj biti smijesan, koji ce racku 5000 pijanih bosnji il ustasa u beogradu na utakmici??? Koji ce racku 5000 pijanih cetnika u sarajevu il zagrebu??? Ili 5000 pijanih bosnji il cetnika u zagrebu??? Nema nikako smisla, zna svaka budala sta bi bilo tu, nema sta ici na gostujuce utakmice!!!
ljudi se raduju toj premier ligi kao da je rijec o engleskom premiershipu ebote hahahaha,pa nema nikakve razlike izmedju premier lige i federalne.sve isto sabanijada i livade od terena.
Naprijed Bišćani. Podrška od Pitara.
Ne zna se ko vise namjesta
Elita 😂