Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovim remijem i minimalne šanse za plasman u Evropu su izgubljene...Šteta radi navijaca ,ulaganja,odvajanja od svojih usta...A komšijama sa Koševa želim da se plasiraju i najbolje u Evropi da nas što bolje predstave :) .Pozz od Manijaka
Koji ce djavo u evropi.ja sam navijac sarajeva al realno i zeljo i sarajevo su kante jbt ova igra i ne zasluzuju
potpisujem, komsije sretno osvjetlite obraz Sehera!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To su ta "pojačanja" u Sarajevu i Željezničaru zbog kojih sam kritikovao uprave pomenutih klubova i predviđao da neće izboriti ni Europu... Za šta sam uredno bio izdislajkovan od djece sa kllix-a, koji nemaju pojma o fudbalu, kao ni čelni ljudi u ovim klubovima... Ne možeš dovesti Bekiće, Barbarića, Rustemovića, Okića, mianmarske Brazilce i ostale šatro fudbalere... i očekivati neki napredak od njih. Da su na birou tražili igrače, bolje bi našli.
Da je bilo šta oštrije od sablje mogli smo.Ko god puno priča slabi su rezultati traže se djela.
Bas tako jarane.Ja pisem ovdje zimus da ni Bekric ni Stevanovic ni Zahirovic nisu nikakva pojacanja nego ohrdine koje vise nigdje u Evropi ne mogu pronaci angazman a debili opale minus i udaraju u kontru.I evo opet,sezona nije ni gotova a vec su tri nove ohrdine doveli,jednog koji u drugoj holandskoj ligi nije mogao izboriti mjesto,nekakvog Spanca koji ne zna ni gdje je dosao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
krasne li predstave Dina i ostalih u klubu, a niko ne mice iz fotelja a kako li pomisliti na moralnu ostavku kada je tehnicka vec isunjena. osramotili ste klub i cast svih vjernih pitara. cestitam zrinji, slobodi i radniku na plasman u europu, mi ostali nismo zasluzili! a i treba nam tako kad ga vode kvazisportisti. zbogom Dino zauvijek i jos pola tima ukljucujuci i bramazilce.
Hvala Slobodo!Pozz iz Širokog.
Eee bruke u Tz. Jadno Sarajevo dobi po guzovima. Prodase Barbarica, Velkoskog,a otpustise Alispahica, Tatomirovica da bi doveli brazilce, kramarica, pavlovica, almira b, simeunovica koji su katastrofalni.... Ako vec imaju pare de dovedite igrace kako treba..
Ko god nas bude prestavljo isti je davo samo nas brukaju da UEFa nije napravila da nasi klubovi igraju od 2 pretkola nebi nikad vidjeli ni to drugo pretkolo a da nepricam o 3 pretkolu.
Ko god nas bude prestavljo isti je davo samo nas brukaju da UEFa nije napravila da nasi klubovi igraju od 2 pretkola nebi nikad vidjeli ni to drugo pretkolo a da nepricam o 3 pretkolu.
moja tv pocela emitovat pornice u pola bijela dana :D
Zadnje kolo ce da prsti ove kuruz lige...sto ne mogu gledati ovaj fudbal to je strasno..kao u nekima selima kad gledas selo protiv sela...takav je nivo fudbala u ligi...vidjecemo sledece sezone kad bude manje klubova hoce li biti sta bolje..ali tesko kad i ovi sto su ko fol medju boljima veze nemaju
Eh došao red da začepim gubicu "ahmi42" i "pam" inače "navijačima" slobode koji su btw stručnjaci za namirisati prodavanje i namještanje utakmica slobode...jbem vas obojicu smradovi!
Opet ti po svom i opet vrijedjas. Ne bih zato dalje sa tobom diskutovao ali zapamti ovo : ako Sarajevo pusti Olimpiku znaj da Radnik uzima kup.
@pam ti si drug budala aj zdrao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevo i Zeljo su 0. Govorim to kao navijac Sarajeva, jebes klubove kada nemogu izboriti ili se namuce izboriti plasman u Evropu iako igraju u ovoj kurton ligi. Znaci boze sacuvaj. Dok mi furamo pricu ko je dobio derbi ili ko ce cetvrto mjesto uzeti, Zrinjski se smije i reda trofeje
Željo ima priliku poslati susjede iz Lukavice u prvu ligu RS
Željo ima priliku poslati susjede iz Lukavice u prvu ligu RS
Da,ima priliku. Ali onda nema lakih gostovanja,nema bodova unaprijed upisanih
BOŠNJE ĆE JEDNE DRUGE ZAJEBAT U ZADNJEM KOLU Sarajevo će riješiti Olimpic za Europu, a opet neće u Europu jer će Široki riješiti Radnik, a time će pomoći Vitezu i Borcu da se spase i izbaciti Olimpic
Sloboda igra najljepši fudbal ove sezone i najprijatnije su iznenađenje ,steta za domace poraze kod kuće gdje su izgubili sanse za titulu ali borba na dva fronta uz ktatku klupu ih je odvojila od Zrinakog koji je na kraju zasluženo prvak . Najvece igračko razočarenjeove sezone je ipak Sarajevo jer su mngvo uložili u ekipu koja je po imenima i najkvalitetnija . Željo je ipak ptvi dio sezone igrao sa deficitarnim kadrom i djecom i drugi dio sezone su odlično odigrali do ovog kiksa sa Rudarom . Definitivno najzanimljivija sezona premijer lige .
@Kvarcnapec realan koment 👍
Sljedece godine sarajevo i zeljo su u vrhu sto posto vidjet cete jer slobodi je ovo ove godine poslo za rukom i kad ce vise boga pitaj vjerujte mi zrinjskom se od pocetka stima titula protiv zelje su se na grbavici branili 90 minuta jos nam i regularan penal ne dosudise i sve ovo sto se desava oni i siroki namjestaju
@damirhadzic sloboda nije iznenađenje za jednu sezonu sljedeće ćemo vas isto rastavljat na komadiće...
@damirhadzic to ti mislis da ce te nekoga rastavljati na komadice zivi bili pa vidjeli