Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...Sudjenje je bilo kriminalno.... Sramota je to sto rade, zar jedna Sloboda mora ispasti na takav nacin.... Ko zasluzi d ispadne neka ispadne a ne ovako...\"
koji ti je par jos ostao ????
pogodim koeficijent 6.00,po meni je ovo bilo više nego izgledno...još večeras jedan par i živ i zdrav budem 1200 mojih :D
Ko se samnom druzis stane, Crni danak njemu svane. Sve mu otmem: zivot, srecu... Ni smrtnu mu nedam svijecu. Ja sam silan I ohol, Ja se zovem alkohol! Ko bi na me ruku digo, U sto zala on bi stigo, Svi vinari, svi pivari, Dosli bi mu ko zandari, Da ga svezu, da ga tuku, U tamnicu da uvuku. Podleci mi mora svako. Ja sam silan I ohol, Ja se zovem alkohol!
a sam silnik ovog svijeta, Ne moz´niko sa mi smeta, Kad imade na sve strane, ”Mocnih”,”silnih” sto me brane. Ja ne poznajem nik´va zvanja, I zakon se meni klanja, I zakon se mene boji, Jer zla moja on ne broji. Ja sam silan I ohol, Ja se zovem alkohol
a sam silan I ohol, Ja se zovem alkohol! Ko okusi moje “slasti”, U nevolju mora pasti, Jedan gutljaj I opoj, Na vijek si onda moj! Oca guram protiv sina, Noz mi pruza mati, strina, To je meni bas po volji, Pa ih draskam: Bodi!Kolji! Ja sam silan I ohol, Ja se zovem alkohol
Jedino rjesenje, ako iducih sezona zelimo vidjeti evropu, ili drugim rijecima ako ne zelimo staviti katanac na bravu: Olimpic+Sarajevo=Sarajevo 1946 sa gospodinom Nijazom na celu. Svi koji su uz mene Like.
a sam silan i ohol, Ja se zovem alkohol! U meni su silne moci, Ja sam strasan junak noci, I po danu cuda stvaram: Musko, zensko, sve obaram, Razne boli svijetu davam, Staro, mlado, unistavam. Bogatasu otmem blago, Otmem milo, otmem drago. Jedno lisim zdravlja, vida, Drugo opet svakog stida. Pronevjere silne pravim, I tolike u zlo stavim.
Olimpic cisto uzme bod Slaviji a nama sudije pomazu da dobijemo Slaviju Stvarno je Gracic zasluzio Evropu