Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako se oslobadja protivnika.Vidi se da je klasa.Fali ucinkovitost i nadam se da je to ta sezona.Sretno Dzeko da nam budes ziv i zdrav sto je najbitnije.Hvala za sve partije i golove u najdrazem dresu.Ti si najbolji BIH igrac svih vremena.
Definitivno je među prva tri, ali za mene je Hasan Salihamidžić ubjedljivo najbolji, što njegova statistika i rezultati govore. Džeko dijeli drugo mjesto sa Papetom.
@UsneEsedaRadeljaša SP u Brazilu je kruna karijere.Hasan to nema a Pape se ne ubraja u to jer nema vise od 5 nastupa za BIH.Hasan mozda jeste bio koristan igrac ali Dzeko je zabijao u kvalifikacijama za Brazil i fakticki sam odveo repku na SP.Ako je vec proglasen za najboljeg igraca svih vremena od vecih strucnjaka od mene i tebe ja ne bi tu puno polemisao.Gdje narod tu i ja.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
oni ti ga pushe dzeksoneeee
opet ti ga pushe dzeksoneee
Ja sam fino rekao da ce Dijamant prekucati ovu sezonu
Sjajni promasaji Dzeke
Dzeko masina 😄
Krenulo ga
Nacija je transu Dzeko dao gol nakon 1024 minuta i to jos na trening utakmici ma hajte. Najobicniji gol a sad treba da vristimo od dragosti. Pa ljudi moji to mu je posao i to debelo placen.
Muhameda Mujića i Asima Ferhatovića se slabo sjećam, ali i oni su bili svjetske klase. Treba imati u vidu da je Dzeko imao mogućnost da sa dvadesetak godina napusti BiH i ode u inostranstvo. U vrijeme Sušića ili još ranije Bajevića, nije bilo lako otići ni u Zvezdu ili Dinamo. Ugovori su vezivali nogometaša za prvi klub, pa skoro do kraja karijere. Bilo je slučajeva otmice fudbalera kad im istekne ugovor. To su radili klubovi velike četvorke. A u inostranstvo samo poslije 28 godine.
Ne želeći se praviti pametan, moram da jedan dio komentatora ne zna puno o nogometu. Ide se iz krajnosti u krajnost u pohvalama i kritikama. Dzeko je možda najbolji bosansko-hercegovački nogometaš poslije rata. Ali, poredjenje sa Sušićem ne stoji. Safet Sušić je bio medju pet najboljih na svijetu u to vrijeme. Na Dzekinoj poziciji bolji su bili: Vahidin Musemić, Duško Bajević, Josip Bukal, Vahid Halilhodzić. To su sve nogometaši koje sam gledao uživo i to mnogo puta.
Džeki je mogao bit veliki igrač na svejtskom nivou da nije Bosanac. Jebao ga mentalitet naš. Isto bi Zlatan ovako grohnuo da je rastao na Grbavici.
Svaka cast. Steta je sto ne koristi talenat ali kako smo vec odavno zakljucili, Dzeko ima problem sa samopouzdanjem a ne sposobnoscu da daje golove. Da je malo jaci i odlucniji mogao bi biti opet zvijezda.
a primjer da trebate imati vise srece u zivotu nego pameti je dokaz i modric kada bi njega npr skauti odveli u real iz zrinskog nikada on treba mamicu da digne spomenik i da ga tetovira u biti svi sve znate a to je da su svi pretplaceni i da je najbitnija sreca sve su to igraci kao i nasi al tesko je otici iz nasih klubova u jaci u evropi bez mamica realno tako da tin nikada nece zaigrati za veci klub jer da vrijedi mamic bi njega unovcio i neka se zahvali suskavcu za repku
sve je to na pripremnim utakmicama kada krene takmicarski dio realni budimo nece dzeke biti ako bude dao 5 golova u sezoni kapa do poda treba biti realan imao je srece u zivotu nije klasa igraca i to je dokaz da su svi igraci pretplaceni i da je sreca najbitnija u zivotu naravno pored zdravlja i zna se kako su ga zvli u zelji kloc i gdje je zavrsio uglavnom sve je sreca nije on nista bolji od masu igraca u nasol ligi samo je potrebna sreca
Dzeko stima nisanske sprave i samo da ga trener ne cjepka sa klupom, bice ovo sezona za 10 u Italiji.
Dzeko Legendo, vodi nas po drugi put na SP u Rusiju. Jedva cekam prvu Utakmicu u Septembru. Majstoreeeeee
@Hamza_505_Buzim nemoj reci brete!
Dzeko Legendo, vodi nas po drugi put na SP u Rusiju. Jedva cekam prvu Utakmicu protiv u Septembru. Majstoreeeeee
Najbolji Igrac sa ovih prostora i najbolji i najuspjesniji napadac bivse yuge, mogu mu samo da puse. Dzekson je Svjetska Klasa. Kakvo primanje Lopte, Pokret, Preciznost. Maestro. Covjek nosi 9 Godina Repku na svojim ledjima, najjaci ikad. Sta sve cini za Bosnu i koliko je promovise , niko mu se nece priblizit a da nepricamo o Trofejama.
Potpisujem sve osim pusenja ;)
@slimanmu hahahahahaha