Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lekcija svima!
Hahahahahaha
Pa to nam je i jedini uspjeh u BIH fudbalu, posjeta jednom u 5 godina kada se igraju evropske utakmice. U premier ligi nema ovakve posjete kada se igra, Čelik u kantonalnoj imao više navijača na svakoj utakmici od premier lige. Čime se to ponosimo, kakvu lekciju svima dajemo??? mi??? jadovi, najžalosnija i najgora liga možda na svijetu...Uozbiljimo se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
premal je stadion za to koliko zeljo ima navijaca. zapadna tribina bi trebala biti prioritet
Nisam navijac Ali ono juce zasluzuje ogromni respect. Bravo navijaci Zelje!
2 kolo kvalifikacija za cipiripi kup.klubovi iz liga velesila poput andore,san marina,tri balticka patuljka,moldavije,severne irske,velsa,jermenije,belorusije,bugarske,slovacke itd.malo ozbiljnija je poljska liga mada im klubovi prolaze lose u kvalifikacijama.uefa je napravila pametan potez osnivanjem cipiripi kupa da i male i nejake zemlje mogu da daju klub koji srecom itd moze da udje u grupu LK.timovi iz liga 5 cipiripi kup i ne uzimaju za ozbiljno
ljubavi sto te rodi klasa radnicka
ublehe sa koševa mogu samo sanjati ovo,zato i piskaraju po klixu svakojake gluposti a stadion im zjapi prazan.
Momcino zapadna tribina Koseva ima veci kapacitet od citave Grbavice, zadnji derbi na Kosevu oko 12000, mediji pisali o 6000 na tribinama, jednostavno nemaju predstavu koliko je taj stadion veci od svakog drugog po nasim selendrama. Stadion zjapio prazan jer se cijela sezona igrala na gostujucim terenima, pratis li bh fudbal uopste, ili samo laprdas kao vecina...
Održali lekciju svima u BiH i šire.Napraviti onakvu koreografiju sa 13hiljada ljudi bez ijedne greške je fantazija i san za ostale.Jedan je željo i jedni su manijaci!
u nurnbergu pun stadion
Živimo Željezničar!
bravo manijaci nema sta kapa dole
U originalnom zapisniku odluke tadašnjeg Disciplinskog suda FSJ u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih dužnosnika i igrača u namještaljkama. Željezničar i Hajduk izbačeni su iz tada lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Ljubav💙
Hahahahahahahahahaha
Nije to bolest rijetka💙
Željo je Željo!!!
Godine prolaze Titule ne dolaze !
mi nismo titule osvajali od 1921. do 1946. (25 godina), pa onda opet do 1972. (26 godina), pa onda opet do 1998. (26 godina). hocu reci, titule su nebitne, one su rezultat dobrostojeceg finansijskog kluba a ne kluba u dugovima. ne volimo mi zelju zbog titula (a imamo ih najvise u drzavi) nego zbog zelje. ja nikad necu razumjeti navijace koji navijaju samo za klub zbog titula a ima ih koliko hoces, cak i u bosni.