Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se sa tobom.Treba Zrinjskom novi trener kao Ivo Šušak.Čovjek je iskusan,a trenutno je slobodan.Ivu Šuška za trenera.
Sramota za Zrinjski.Treba odmah smjenuti Bloudeka,jer kasnije može biti kasno.
Široki šampion! Idemo dalje...........................................godine prolaze,uspjesi se nižu.........................................
Ne mogu se složit sa tim m.uslimanskim,jer Velež nije nikakav m.uslimanski,nego m.afijaški klub.Ukratko klub zgubidana,interesno udruženje brata mostraćina,i kao takav nije mi mrsko da izgubi svaku,i na kraju da ispane,pa ja.
Sto volim kada muslimanske pussies iz mostara izgube :)))))))
SAMO SIROKI,JEDNOM KLUBU ODANI!!!BHB96
Prodano....
Ma nece. Imaju ovi \"veliki\" klubovi sto MORAJU biti u vrhu.Sarajevski, naravno
velez ispada definitivno
da i mozes na kraju napisati rezultate brojevima kao sto i sportski novinar to uradi koga ne interesuje kako su nastali golovi...
Zvijezda ako ovako nastavi biti ce prvaci...