Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahaaaaaa...kako da ne hahaha..a jeste mi jaki...smiješno je to što govoriš...
oglo ti da nemas nista protiv HZ nebi ih ni spomenuo, al dzaba je ljubomora jer se zna da se niko ne moze nositi sa HZ....
A gdje su slike???
Šampioni !!! Trideseta utakmica u Europi, 7 godina za redom u Europi. Realnost koja ne prestaje...Široki šampion !!!
@ oglo: ...a za Vas koji se nadate da će Široki propasti grdo se varate NIKAD Široki neće propasti, jer to je klub za Hrvate hercegovine isto što je nekad Dinamo bio za sve Hrvate u Jugi... Ne znam zašto bih ja npr. volio da Široki propadne??? A, da ti ovo naprijed kažeš Hrvatima u skupštini NS BIH!!!
Gledam je na karti nema je nema je ,,,Slovenije! Bravo Hrvati, bravo Široki, svaka čast za prikazano. Ako bude sreće prolazimo i Austriju, nije to neki bauk, samo zato će dečki morati igrati življe i jače, ili u prjevodu \'\'sRCE NA TEREN, hoćemo.........!
Toooo Široki i Zrinjski...utakmica je bila rekao bih rutinska (za Široki, Zrinju nisam gledao) ,Široki igrao taman koliko treba, ekipa osim Hrgovića ista ko od lani, dva, tri pojačanja ...definitivno moćna klapa rekao bih s jednim malim problemom...napadač...Široki treba jednog kvalitetnijeg napadača i bit će jako opasan po svakoga...naša prednost će biti i to što Austria igra na praznom stadionu (neka kazna)...e sad Željo i Borac nadam se i njihovom prolasku jer ipak je lakše kad imaš bodove i igraš kao recimo nositelj (Zrinjsi protiv nekih levata u 2 pretkolu) ili nenositelj (Široki protiv Austrije)...a za Vas koji se nadate da će Široki propasti grdo se varate NIKAD Široki neće propasti, jer to je klub za Hrvate hercegovine isto što je nekad Dinamo bio za sve Hrvate u Jugi....uvjek sam na pecari i vidio sam sve moguće grupe i grupice navijača...i moram priznati da je glupo generalizirati ali HZ nisu ni do koljenima Manijacima il ostalim navijačkim grupama....pozzzzzzzzzzzz
sukim mi igramo prvu?
Jos samo kada bi nasi muslimanski timovi znali igrati kao ovi hrvaski to bi bilo super!!! LETS GO ZELJO!!!!
pozitivna vijest
E bijedo ljudska... Sarajevo kada igra Evropu, to je normala, ovi skretnicari se digli pa nesto provociraju... a nije im lako, koliko ono, haman 7 godina bez Evrope... Kako ce vas Hapoel otresti, pa to nije humano... eno vam i rasulo u upravi, nece vas opet biti, ali ovaj put duze, bar 20ak godina nadam se... A FKS se lakapo zahuktava... samo vi provocirajte, necete dugo ;)
S\'kim igra Sarajevo u kupu UEFA ?
odlično, samo skupljajte bodove i srećno dalje. u 4 meča ove evro-sezone učinak 100%, nema šta -) ajmo Borac i Željo sada!
Vazno saopstenje: Direktne prenose evropskih nastupa Torpeda mozete gledati na kanalu SA3 u emisiji Kucni ljubimci
Bravo:)