Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahaahahahhaah MI SMO DIVOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII al u kurcu :)
sta je manijacicu?:D ljubumora cini cuda ;D Ps:Bice bolje iduce sezone,kad dodju bilbija i Hadzic, tek cete onda vidjeti pravo SARAJEVO :)
A ovi štrumfovi nek odjebu u skokovima. Brinite se za svog željezničara, Sarajevo zaobiđite.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ehhh , drago mi je da je ponovo ispostovan ANEKS 4. Ustava BiH - SVI NA SVOJE :))))) Plava lokomotiva se tek zahuktava na proljece i to sa prvog mjesta !!!
Vrlo moguce da ce se Zeljo zadrzati u vrhu i nakon prvog marta, buduci da pitari gostuju u Zenici... Zao mi je, mozda vise srece sa FC BORDO...
Ajmo U.s.t.a.š.e
Naprijed, Zrinjski!
Naprijed, Široki! Naprijed, Škripari!
UDRI GAMAD BALIYSKU!!!! BRAVO SIROKI!!!!! EHEHEHEHE
NE ZNADETE NI LOPTU UDARATI, JE LI TO???? SRAMOTA BALIYO, PA ZATO BAS NE TREBA PAMETI IMATI EHEHEHEHE
UBIO SAM NEKOGA BALIYSKOGA SUPKA-MERAKLIJU PA SAM MU INTERNET UKRAO, TURCINE!!!! UZASNO ME ZIVCIRAO TAJ SUPAK MERAKLIJA, PRAVI SKOT BALIYSKI JE BIO, PA SAM GA ISJEKAO, RASKOMADAO I SA NJIJEM SVINJE NAHRANIO. KONACNO JE I ON SVOJU FUNKCIJU POSTIGAO, BALIYO, JEDINU FUNCKIJU KOJU SVE BALIYE IAMDU - DA SLUZE KAO GNOJIVO JER VI SMECE ZA NISTA DRUGO I NIJESTE!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
danas moras biti "inteligentno glup" pa pratit nasu ligu :))
Bordo divovi, u prevodu karinane
Koja sramota,jad i čemer od kluba iz glavnog grada Sarajeva,jedan Široki Brijeg ga razvali kad hoće. SRAMOTA
BALIYO, SKINI IME KOJE TVOJE NIJE I NE PREDSTAVLJA ONO STO TI JESI!!!! TI SI BALIYA, BOSNJAK ILI BOSANAC, HERCEGOVINU ZNAM DA BI VOLIO MUSTI I SISATI, BALIYO, ALI OD TOGA NEMA NISTA!!!! SUGO!!!
realno sarajevo je rinaka od kluba, samo mi se hajduk vise gadi od njih...
Naprčim ti se matere ustaške Dathedr.Mislili ste nas Bošnjake istjerati iz Hercegovine,samo kurčinu osunećenu možete dobiti od nas.Dobili ste po pički od 4. Korpusa Armije RBiH i začepite ta balava usta jednom zauvijek.
ZEEEEELJO!
Daj Tan, salji te milione...
kada pregleda finansije i vidi ovu igru sigurno se nadajte jedino što će sigurno uraditi jeste da će vam uzeti i ono malo talentiranih igrača što u omladinskom pogonu imate
Slicno fudbalskom klubu "Crvena Zvezda" i bordo ekipi sa koseva se komontno ime moze promijeniti u Fk "Sljedeca Sezona" Gdje li su ograjisali ovi navijaci Sarajeva,meni ih je nekada naprosto zao,bolje da navijaju za Olimpik,vise bi srece osjetili tokom godine.
naravno Ante tradicija je bitna mi idemo po 9 titulu hahah!
A Vedran? Ponovni odlazak na Pecaru prije presude za Vedranovo ubistvo je ravan oprostu! Otići navijati za taj tim mi je danas isto kao da su Vedrana ranjenog napustili. Neko će reći da to što je učinjeno Vedranu nema veze s nogometom, ali meni ima. Uvijek će imati. Vedran je bio navijač. A ostali navijači su ga zaboravili.
Nema veze , nisam luda da predjem na Zelju zbog ovog kao sto mnogi GLUPANI rade.
Nisi luda nego glupa
Kraj Mostara selo malo, Lištica se vazda zvalo !
bolje vam je reć da nije selo..ovako ispada da ga građana redovito primaju od tog sela..mislim briga mene nego jel vas sramota :P