Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
m a m u vam odose mi pare iz ruku zbog vas
Klose je bio u Sieni Lulića čitavu utakmicu!
dje nasi igraju tu sunce ne sija...
golman dobio crveni karton u prvom poluvremenu...šta češ...poraz ko poraz, al vama je sve smak svijeta,kao i kad neko jede negdje il čestita normalno prazznik ili kad neko pjeva ...sve je to strašno i smak svijeta
Senade pa kako, crni Senade... http://www.facebook.com/pages/Zezancija/328622657162028
@ cc i meni
lulic prodo utakmicu ko i protiv portugala u talu sa mr.t.vim konjom safetom.
Pomozite nam da ugasimo tzv. \"Facebook Glamoure\".6 grupa je zatvoreno, ostale su još 2-3 manje.U njima ima svega, od maloljetničke pornografije, preko kleveta, raznih neistina, zadiranja u tuđu privatnost, krađa informacija, objavljivanja privatnih sadržaja, itd itd.. Stranice ovog tipa su produkt čiste dječije zlobe, kompleksa, zavisti i mahalaštva koje su djeci roditelji i okolina usadili. http://www.facebook.com/ antiglamour Molim redakciju Sa/x da ne briše ovo, nego da se dokažu i pomognu nam! :)
prodana utakmica
SVAŠTA
jel ide u lacio meduljanin