Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste čojeku obezbijediti školovanje, a raskinuti sa njim na kraju prošle sezone. Ovako, vaše objašnjenje ima gorak okus
Ti lizac haman k'o da si stan dobio, šta ti treba ta histerija u životu, zapitaj s malo.
Halo ba ti iznad što ližeš, dok se nama fudbal raspada ti k'o neko derište se prepucavaš. Moli Boga da i nas ne snađe 7 crnih godina, a svi su izgledi da ćemo bankrotirati kolektivno.
razlog je glupost... trebate uloziti u momka koji ocito ima slifa ali mu treba jos " kovanja " !
Prijedlog za novog trenera: Branko Ivankovic http://en.wikipedia.org/wiki/Branko_Ivankovi%C4%87 60 godina, ozbiljan elokventan, poznaje nas mentalitet, o savremenom fudbalu govori na nacin na koji to rade inostrani treneri. Ima motiv da sa kvalitetnom ekipom izadje u Ligu UEFA-e ili cak u LIgu prvaka. A onda, nista vise ne bi bilo isto ... :o)
Prijedlog broj 2. Josko Jelicic - http://hr.wikipedia.org/wiki/Jo%C5%A1ko_Jeli%C4%8Di%C4%87 Trenutno sukomentator na Arena Sport 1 HD. Izuzetan mlad, i strucnjak zeljan dokazivanja. U analizama sjajan, elokventan, kompetentan, koristi sve strucne termine koji se u svremenom nogometu moraju znati. Nijedan nas "strucnjak" u komentarima na utakmice nije mu ni do koljena.
Svjestan administrativnog propsuta, svjestan da postoji nacin da se nastavi ovako, svjestan svoje odgovornosti gospodin Selimović priznaje krivicu i salje gospodina Uscuplica (citaj neporazenog u domacim takmicenjima i osvajaca trofeja poslje 14 bajrama) na zasluženi odmor. Nije korektno nastaviti nesto pozitivno s nekim ko je to zapoceo, vec je korektno javno priznati krivicu i preuzet odgovornost za "administrativni propust" i skloniti covjeka sa klupe.
Svugdje u svijetu se preuzme odgovornost i snose se posledice,samo kod nas evo Dino preuzima odgovornosti ima tri godine i svi drugi budu kažnjeni samo on ostaje. Kad se preuzme odgovornost daj otkaz ,a ne kao ono ti sad veliki čovjek ti preuzeo odgovornost ti se kao nešto kofrčiš i nikom nista. Uništiš karijeru jednom treneru (bez obzira kakav je) , a znao si da nema licencu i da ste htjeli mogao je biti na pola puta da je dobije a ne na početku.
http://rentabilnost.blogspot.com/ ★Analizirani parovi s puno informacija su jedini put do konstantnog dobitka!!! ★Minimalno 5 sati dnevno rade na analizi samo da bi vama omogućili prolazne parove i dobitne listiće!! ★Posjetite ih i zaradite dodatnu plaću!!! =Na stranici vam je i mail pa ih možete kontaktirati za dobivanje listića!!
Posteno, transparentno, samokriticno, argumentovano. Bravo Dino tako se to radi!
Dzeno oni tebe lažu. ....
biće sarajvo ope šampijon
ovo meni sve više liči na zavjeru ... nekada je FK SA bilo čisto muslimanski klub ali sada muslimana ni za lijeka.... i ovo malo što je bilo polako se čisti.... sigurno će sada doći neki srbin za trenara.... meni se čini da ni Vincent Tan nije musliman
Da li je zaista bitno nečije ime ili vjersko uvjerenje? Vjera je nešto lično. To što smo mi zatucan narod, koji voli ove što su NAŠI, a svakog čije ime nema arapski prevod nama je donje. Neki od najvećih igrača naše države nisu bili muslimani, ali su iskreno voljeli ono za šta igraju. Ovo ti govorim kao neko ko voli Željezničar.
Ovo je samo zbog tekme protiv Sirokog! Strah je usao u kosti i zele pozitivno uzdrmati ekipu! Jer ako zijane, ode Siroki na plus 7 ! Znaci ovde je jedino Dzeno ispao ovca
Rasipate se lagano kao i demokratska fronta!
Ali i u ovu vijest uvaliti politiku. Oj SDP/SDA pijunu.
sta ti imas nacina ljigo ljigavi...*** mater i tebi i brakovicu lopovu!
dozovi se i ti malo selimovicu.