Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Selektor Austrije Marcel Koller: BiH ima snažan i uigran tim". Marcel, ne laži.
To se zove PILA NAOPAKO! :o))
Popularno "furanje" :))
uigrani? ovaj ocigledno nema pojma o cemu prica ili je kurtoazija u pitanju.
ocigledno nije gledao ni jednu utakmicu od ljeta 2014.godine
Loži nas da se okuražimo pa nam onda slijedi standardno lezi dole.
to sto prica je cista psihologija,ustvari zna da ce nas oderati ko najvece levate
da je ovo izjavio sutra na prvi april pa da znam da se zayebava.
Sutra je 31. Mart.
hvala za korekciju! Fakat sam mislio da je sutra 1.4. i mogu ti reci da si me obradovao :)
Da bi se mi uigrali kako treba treba nam barem 10 utakmica s Austijom u pola godine. A sve pod uslovom da vec od sutra zauzmemo na terenu jedinu formaciju koja nam odgovara. 4-5-1 koja se, moze varirati u 4-2-3-1 svaka sa svim svojim prednostima i manama. Hrvatska nam moze posluziti kao primjer. Pogledajmo formaciju u kojoj nastupaju (usprkos kriticarima Nike Kovaca) i njihov bodovni saldo.
Reci cu jos nesto. Ako znamo sta cemo igrati i ako koristimo igrace na njihovim prirodnim pozicijama sve postaje puno lakse. Igraci mogu razmisljati o reprezentativnoj igri i kad se odmaraju kod svojih kuca. Kako? Znate ono kad skijasi slalomasi na startu prije trke prolaze stazu i kapije u glavi. Da ih dignes u pola noci, znali bi nacrtati stazu. Na tome treba insistirati u periodima izmedju okupljanja, pa ce i vrijeme uigravanja puno krace trajati.
Tako se postavlja taktika. Svi su opasni i svi igraju fudbal.
Kažu da je Sokrat porazio svoje neprijatelje hvaleci ih.. Možda radi istu taktiku. Mi smo daleko od uigranosti..
ovo prvoaprilska
...nemas ti pojma jarane
ibisevic je propao ko moja golf 2
Ima da vas Bošnjo smota ko burek