Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sedin Stena
Pametna odluka, naredne godine će sigurno igrati u Euro kupuvima, samo i eto prilike Sedinu da pređe u neku jaču ligu od naše... Sretno bivši Pitaru... :-)
kako god da neko misli ali ovaj olimpic je jaci financijski i od sarajeva i zelje zajedno najrealnije...ipak su dobrostojeci nemaju neki prihod od ulaznica ali nemaju ni kazni kako su usli u klub nijednu nisu dobili na bilo kojoj osnovi..dobro fukcionisu...smio bi ruku stavit u vatru ako ovaj torlak nema duplo vecu platu nego u FKS ...nadam se da ce dogodine igrat u evropi zasluzili su to svojim zalaganjem i zdravim fukcionisanjem kluba zadnjih godina..sretno