Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko su bombardovali da ga je mama morala probuditi.
Sjajan momam, dobar igrac...prodao sam mu tene u ratu
Po meni će nazvati kasu u Bimgu
Jest da si se mozda malo realizovao kao fudbalski trener Amire, ali zato visis na klixu u zelji da se priblizis svojoj domovini, zato gledas nase TV kanale u zelji da budes blize svojoj domovini, stalno gledas avionske karte da dodjes u svoju domovinu itd… Moj Amire, tvoje je mjesto u Sarajevu u BiH, a ne po Americkim gudurama u kojima kosti ostavljas. Ne umire niko od gladi kod nas u Bosni i Hercegovini Amire i mani se bolan te Amerike.
@gooUser1602575411 sta ima lose u tome sto zeli da se priblizi svojoj domovini, nista vise nemas pravo na nju ni ti ni ja koji zivimo tu od naseg Amira, nego si sticajem okolnosti ostao ovdje pa se drzis stava da niko ne umire od gladi, tacno je ne umire ali zato nam i jeste zivotni vijek u prosjeku 60 godina... zaro pustimo Amira da zivi gdje mu se zivi sigurno je rahat....
Prije 25 godina nije mogao bježeći od rata otići u Ameriku. Prije 25 godina rat je već bio završen.🤔
@Hipokrit2 Intervju je star 2 godine 😀
@Hipokrit2 pročitaj bolje tekst! Čovjek je nakon rata otišao... Joj, debila!!!