Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj nam Videoton da osvetimo Zelju!
Sretno moje Sarajevo.
sarajevo - partizan
Sarajevo, realno nema sansu ni protiv jedne od ovih ekipa. Mozda Karabag. APOEL FC (CYP) NK Maribor (SVN) Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) KKS Lech Poznań (POL) Qarabağ FK (AZE)
Volio bih da Sarajevo igra sa Dinamom ili Partizanom. Koševo kao i Maksimir, stadion od Partizana bi bili puni. Atmosfera bi bila vrhunska!! Želim da vidim zajednicke navijace kako prije utakmice i nakon utakmice zajedno pjevaju, jedu čevape, oduševljavaju svijet !!! Svi ocekuju nerede, ajmo pokazat da smo braca, da smo ljudi. Pruzimo ruku mira, dosta je mrznje, rata. Volim te Srbijo, Hrvatska, Bosna, Crna Goro, Slovenijo, Makedonijo svim srcem i dusom !!!!!!!!!!!!!
e koji si ti glupko
trema me puca, nemoj samo cifute celoooo
Cuj Sarajevo od 2010 nije igralo u Europi!?
Znamo da ne možemo puno,dajte nam nešto atraktivno da čvaknemo koju markicu.
Može nama vucovima Hajduk.
Sretno,u svakom slučaju navijam za naše klubove....
Daj West Ham-a da se igramo....
Na hajr
Jutros sam se probudila na čvoru crne smrče. Na grani do mene ležao je Vladimir Nazor, a ispod nas Vladimir Bakarić koji se prepirao sa Vladimirom Dedijerom oko toga. Stablo je bilo puno Vladimira pa su ga mještani prozvali Njegoševo. Najveća rasprava se vodila oko toga zbog čega me treba silovat. Da li zbog nacionalne, spolne, vjerske, stranačke ili klupske pripadnosti. Kako su sa sigurnošću mogli odrediti samo moju spolnu pripadnost, zamolili su me da se o ostalim pripadnostima izjasnim. Ja sam se nacionalno odredila kao tesarski alat, vjerski kao hibridni kukuruz, stranački kao katodna cijev, te kao pripadnik kluba prijatelja potresa. Oni su se povukli radi dogovora, a ja zbog straha od zaključaka. Kad su se vratili, mene nije bilo, što im je malo poremetilo planove, no odmah su se usaglasili da me siluju u odsutnosti, a da će mi rješenje dostaviti naknadno.
probaj sa drugim dilerom.