Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo saraejvo ne moze nikoga pobjedit...
Nek tvoj seljo moze poobijediti, sve ti iskompleksiranoo!
Ne znam jel Sarajevo pobijedilo i jednu pripremnu utakmicu???
Daj mi majko sibicu i kantu benzina, da zapalim Grbavicu da ne bude zima!
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010514_670393592986631_1109302944_n.jpg
Mlada ekipa Željezničara je sa promjenjivim rezultatima ušla u premijernu prvoligašku sezonu. Ipak, klub je veliki udarac primio kada su vlasti početkom 1947. godine odlučile formirati novi klub Torpedo. Fiskulturni savez BiH je odredio da Željezničar novoosnovanom klubu mora ustupiti svojih šest najboljih igrača. Jedan od njih, Josip “Joško” Domorocki, je izričito odbio da pređe u novi klub, a odgovor Torpeda je bio svojevoljna registracija Karla Skopovija kojeg je Željezničar na kraju ipak uspio vratiti. Otimanje najboljih igrača od jedinog bh. predstavnika u državnoj ligi se neminovno odrazilo na rezultate. Ooooo PITARI JADNA LI VAM SUDBA, JADNE LI VAS STVORI UDBA!
Moj babo navija za FK ''Saraj'vo'', a ja navijam za ''Želja''.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haveru pa vi ni malenu slaviju ne možete dobiti! Dajte ba ljudi malo se trznite, malo konkurentnosti u ligi, počelo je bivati dosadno.
Balerine,idite u ku.rac! Vidjet cemo vas u četvrtak. ;)
Kitariiiiiiiiiiii :D
Nisam navijač u svakom smislu ali me interesuje onako ljudski pa ako ko želi može mi reći. Zašto timovi čiji igrači ne mogu pretrčati polumaraton, idu na pripreme negdje vani ?! tj. zašto se ide na priprema van svog matičnog mjesta ?! Tamo negdje ću postići fizičku i fudbalsku vještini ili ... ne kontam ! Mi nemamo para !
Ovo je već zabrinjavajuće. Nismo pobijedili niti jednu pripremnu utakmicu.
I kada tesko je , kad redas poraze....
...PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE, I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI UV'JEK ĆE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI, SARAJEVO JEDNO JE UMRO BI ZBOG TEBE, U ŽIVOTU SI MI SVE TEBE VOLIM NAJVIŠE , PRISTAO BI JA NA SVE,SAMO DA SAM UZ TEBE, U SRCU MOME JE NA KOŠEVU STANUJE!!
Ko nam zlo mislio,o *urcu nam visio !
Ja sam navijac sarajeva uvijek bio, medjutim danasnja ekipa je izgleda neka ekipa mongoloida ba pa oni ne mogu nikoga pobijedit, razmisljam da okupim raju iz ulice pa da ih izazovem mozda da ih pustimo na pocetku 2-0 pa da vidimo onda
E šta sad, šta vam sad nije valjalo....
Odbrana i napad.
DA KUPIM KOJU UTAKMICU ZA PITARE
e ovo je već loše
Al se skretnicarima nadigla cundara,polako skretnicari,pripremne tekme i dalje ce te gledati jedinog predstavnika iz BIH koji igra Evropske kvalifikacije,a vas cu gledat slatko nasmijan.
mrs husrefu, netrebas nam