Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona djeca se pobise oko Avdijinog dresa
mora da je avdija zalijepio 100 dolara na njega
al kako ga Avdija hladno skinu i pokloni dijetu uz pogled Jamesa Bonda...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobar je mali Susic, iako nije zasluzio kartu za Brazil.Višća je odlican! Omladincima Santosa svaka čast, za dobru i korektnu igru bez mnogo opasnih startova!
Koliko je god dobar ( Meni je sam jedan prosjecan igrac, kakvih ima na bacanje) nije zasluzio ici u Brazili, jer je bilo igraca koji su bolji i koji su vise doprinjeli reprezentaciji
I onaj Ibricic je karina brate, ja ne znam kako on moze u reprezentaciju i ko ga gura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sušić umjesto Hadžića bolje da je na spisak stavio Samira Radovca, Nemanju Bilbiju a,o Sanjinu Prciću da ne pričamo.
pitar...
Nazalost profesija mi ne dozvoljava da imam simpatije prema nekom klubu ;)
Zbog onog komentatora na FACE-u sam morao prestati gledati tekmu kod 1-0. Dno sportskog novinarstva i vrlo iritirajući glas.
nekad se na televiziju/radio zaposljavalo na osnovu boje glasa, dikcije, i da se iole lici na nesto... ovaj je stvarno gori i od onog dejana sto prenosi svaku tekmu ko da dzenazu gleda..
Visca odlican, trudi se decko...
Volim svoju Bosnu
Idemo zmajeviiiii!
U brazil, djes ti??
u tokijo haha
Trening utakmica, lagano i dalje se nastavljaju pobjede, dize se pouzdanje igraca mada nije bilo kljucnih Pjanketa i Dzeksona, Kolasinac djeluje kao tenk, sve je blize Argentina moze se i sa njima igrati samo hrabro, mozda i sreca bude uz Zmajeve.
Zasto Ibisevic nosi broj 21 a ne 9
Dres Ibiševića je poklonjen u humanitarne svrhe i to sa autogramima svih Zmajeva.
Bravo hvala na odgovoru bas mi je bilo cudno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomozi Bosni i Hercegovini na putu njenog razvoja http://esimsecura.com/lan.14806/ BiH su potrebni novi igraci tj državljani, svi su dobrodosli: dobri vojnici, ekonomisti, radnici, politicari, trgovci, novinari, koordinatori u vojnim jedinicama... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u razvoju Bosne i Hercegovine. Unaprijed hvala na odzivu.
Ja sam rekao moju taktiku protiv Argentina 8 1 1, otvorena igra je katastrofa ili samo prvo otvoreno pa se zatvoriti Onda! Mada mislim da će Argentina imati jači moral u prvih 45. Minuta. Sve u svemu, samo se sa taktikom može nešto napraviti.
mourinjo jesivti to ???? hahahaha
U cemu je fora sa Avdijom ?? Nisam u toku nikako :O :D
Ma brate, paćenici ismijavaju lika. Takvi su svi ljudi. Zato će gospodar svemira napuniti džehenem istima. RUGAJU SE FRAJERU TEK ONAKO, A LIK NORMALA. NIKO NE POMISLI KAKO JE NJEMU, DA LI MU JE KRIVO STO SE NACIJA SPRDA SA NJIM. To je tuzno, ljudi su takvi, a da njih neko ismijava naljutili bi se. Svako samo sebe glesa i sladi se tuđom nesrecom.
e hurmasice ovo ti je fora: fora je sto je avdijin menadzer safetov brat sead, te kad bi se npnr avdija prodao za 40 mil. eura u barselonu, njegov bi menadzer dobio bruku love. iz tog razloga safet je pozvao vrsajevica u reprezentaciju jer igraci na reprezentativnom novou uvjek se brze i bolje prodaju. medjutim avdija, upoerdjujuci ga bilo strucno ili laicki, je za ostatak igraca u reprezentaciji blago receno tele. no safet ne odustaje forsirati ga iako ima boljih igraca od njega. recimo ovaj zukanovic sto je ostao u sarajevu je za klasu bolji od vrsajevica. i iz razloga sto ga safet tolko forsira, a lik nikako da poboljsa igru, raja je pocela da ga sprda. ta sprdancija je stvarno presla i granice ukusa u nekim komentarima. ono za barselonu sam naveo cisto radi primjera, sumnjam da ce vrsajevic ikad i proci kroz barselonu. u svakom slucaju daj boze da grijesim. kontas? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I,sta kazete??? Kako sam odigrao veceras???
Hmmmm, standardno za ove sa Klixa, kada su u pitanju provale i greške u tektu. Može li mi neko objasniti ovo: "Selektor Safet Sušić izveo je kombinovani sastav protiv Santosa, a u udarnoj postavi nije bilo Džeke, Spahića (joj uvijek rovit), Pjanića i Bešića." "joj uvijek rovit"... u kakvom kontekstu je ovo napisano?
gdje si lektore shs jeb em ti mrtve
Pa zar smo ovakvo dno dotakli pa da nam neko ovakve vijesti moze plasirati po naslovnicama. Nevjerovatno!!! http://www.avaz.ba/showbiz/kiosk/zmaj-dobio-nemoralnu-ponudu-amra-otet-cu-ti-dzeku
Fina provjera, igra dobra, na momente izuzetno dobra. Samo brate imamo 2 ili 3 igraca koji su tu jer su morali biti. Ibricic je los ne cudi me sto grije klupu u Turskoj, Avdija pa sta reci bolji onaj momcic sa 17 god. Sunjic tanak pa taj ne bi mao mjesta ni u 2 bundesligi. Ogi je veceras lose odigro, Hadzic isto nista posebno. Ostali su zadovoljili provjeru u prvom redu Visca
JOJ SUPLJE, MOGLI SU I SA U-21 CEKRCICA IGRATI? DAJ VJEZBAJTE BUNKER JER KAD DODJU GUACOSI IZBUSITI CE NAS AKO NE BUDEMO IGRALI BUNKER.
Argentina ima takav napad da sad da skupiš najbolju odbranu svijeta teško da bi se odbranili dok im je odbrana blago rečeno loša, te im ne treba tako lako dati inicijativu i igrati bunker već probati ih "napast", i ne dopustiti da ti 90 min jurišaju na go.
argentini jeste odbrana losija od napada ali nije losa , sta je onda nasa ako je njihova blago receno losa .. spahic kiks crveno kartonas i siledzija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)