Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u kojoj on to ligi igra ? :S
Nema sta radi se o rasnom sttelcu ,niko nedaje slucajmo nista,momak je uvjek maximalno spreman,od glave so pete sportista 90 golova sa kup utakmicama za tri sezone,pojedini majmini sa grbavice to su nijekali,mada je vise onih koji su znali da je prabi i koliko fali sada,Sada Pape trba da zna da je to strasan Spic i da ga pizove..
na čemu si ti ?
al otjera ga šačica huligana!!
Ma da, nije mu ime lazar popovic ha ha ha,momak je razbio Bih ligu dve godine,a za uzvrat je znao dobiti bruku uvreda od pojedinih gnjida ,,zeljo ce dugo da ga pamti..
Bravo Adil beže biti će još prilike sa se dokazes i odes u jacu ligu
Igrao je za svaku pohvalu :D cak i skaricama zabijao :D
Svih 17 golova su jako bitni bili i jako atraktivni,slazem se.
fakat je odlicno odigro u samsunu prosle godine , trunka im je falila da ulete u prvu ligu