Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo se treba zahvaliti Magathu lik voli Bosance i pruža im priliku, da nije bilo njega sad bi Džeko grijao klupu u Wolfsburgu B u 3 njemačkoj ligi
Vidite kritičari velikog Papeta, kakve smo igrače nekad imali! I danas haraju!!!!!
@J.Bach E da nije Pape nastavio, pa čak i poboljšao igru Reprezentacije, teško da bi 21 mjesto došlo samo po sebi!!!!!! Samo da kažem da ja ne kritikujem sadašnje igrače Reprezentacije, već želim da ukažem na činjenicu da ih često dižemo visoko, ali oni su daleko od tih visina. Pogledajte samo zadnje kolo u Evropskim ligama i ko je od naših nastupao 90 minuta. Bez obzira na sve ja sam i dalje ponosan na njih, jer trenutno nemamo boljih i mišljenja sam da ovoj Reprezentaciji treba dati punu podršku na čelu sa Papetom!
21. mjesto na fifa rang listi nije samo djelo papeta, tu ulaze i cirini rezultati a otpadaju oni prije, tako da i ciro i pape su isto toliko zasluzni za trenutni plasman jer su imali slicne rezultate, sto nas dovodi do zakljucka da su igraci i njihova forma najvise zasluzni za dobre rezultate posljednjih par godina, sto nas pak dovodi do jednog zakljucka a to je da bi jedan vanserijiski kvalitetan trener (a ne prosjek kao sto su ciro i pape) sa ovom repkom mogao napraviti jos veci rezultat, ali problem je sto mi sebi ne mozemo priustiti kvalitetnog trenera, pa cojece ne mogu svog kuhara na gostovanja povest a kamoli da trenera vise plate
pravi onaj mošnjački šiptar. vidi mu face.... bljak. nosina 1 metar, uši klempave, žvalje užaaassss.....
Pape JESTE poboljsao odbranu (ne racunajuci Portugal) ali je istovremeno OTUPIO napad
@bolo Slažem se za Ćiru, ali isto tako treba da se složimo da je Pape u ovu Reprezentaciju doveo Lulića, vratio Papca i dao novu dimenziju igre što je sve skupa rezultiralo 21 mjestom FIFI - ne rang liste, a znamo gdje smo bili sa Ćirom na toj istoj listi, ne umanjujući rezultate i velikog Ćire. Dakle, FIFI-na rang lista je mjerilo Papetovog znanja!!!!! Pa nije valjda to mjesto došlo slučajno!? Pohvale za dijalog, jer je ovo ljudski i činjenično, a ne kao neki primitivci što ovaj internet koriste samo kako bi lajali!!!!!!!!!
Ako je Ciro otjeran zbog ispadanja u Barazu, nek bude i Pape... cak je pod Cirom sve stimalo ko sfingerica, iako nije imao vrlo vaznog Papca.
budite zadovoljni sto nas pape trenira, jer realno ko drugi bi to radio za pisljivih 5 hiljada maraka il evra. mozda braco gumena glava bi pristao na tu platu, al ne vidim koji drugi uspjesan i respekabilan trener bi to prihvatio.
Pape dadne sansu Ibisevicu a ovaj ga osramoti a kicker da mu je dao i ocjenu 5 ja bi se slozio s njima .Ibisevic je citavu utakmicu bio izgubljen
Ciro je iz njih svojevremeno izvukao maximum. Ovo sa Papetom je 60%. Covjek jos uvijek nije svjestan svih igraca koje imamo (eto za Jahica se osvijestio), a tek nije svjestan njihovih vrijednosti. Inace o strategiji nema pojma ali eto uci se na nama. Sto se tice ovih sto prizivaju Vahu, Vaha ima cijenu, bar 500 000 eura godisnje a milion mu je potaman. Ne znam ko ce mu to platit??
@bolo2 Vidim da ne znate, nisi to morao govoriti. Vaši komentari sve govore šta znate, a šte ne znate!!!!!!!!!!!
A tako reci. Nismo znali da se ti razumjes u nogomet :-)
@bolo Prestanite lajati. Ja u svom riječniku nikada ne koristim primitivizme! A itekako ima veze Haso i kritičari koji veličaju ove sadašnje igrače Repke. A koji je to sadašnji reprezentativac alfa i omega u svom timu? Zato to dovodim u vezu, jer smo nekad imali daleko bolje igrače i ništa nismo postigli, a sad napadaju Papeta koji je iz ovih igrača izvukao maksimum. To svi znaju koji se razumiju u fudbal ili ti niogomet! I još samo jednom da skrenem pažnju na to LAJANJE!!!!!!!!!!!!
Kakve sad veze imaju Pape, njegovi kriticari i Haso ?
e\'bo ti Pape staru u zevagu