Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BORIMO SE SA ARGENTINOM ZA PRVO
Tako je majka mu stara ! To govorim već nekoliko minuta, ali me niko ne sluša izgleda.
ako pape slijedeci put ne zaluta na putu do brazila moglo bi se tamo svasta desiti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako laže koza ne laže interaktivni žrijeb :D http://postimg.org/image/niwckmdgf/
Mislim da smo Agrentinu zavarali Džekinim šetanjem po terenu, sad to trebamo iskoristiti... Hehe, jesu naivni..
TAKTIKA TREBA BITI ISTA ONA OD SLOVACKOG TRENERA, ZNACI JAVNO HVALITI SVE, A TAJNO PRIPREMATI DA IH SE POBIJEDI. To znaci, posebno navijaci se ne trebaju kurciti kao protiv Portugala. Mesi se ukaki na SP, osim toga nema Xavija i Inieste, tako da nikad nije postigao gol na SP. Mene vise brine Aquero. Svejedno, o svim timovima i igraci i rukovodstvo pricati u superlativima, a tajno se spremati da se uzme i Argentina po sistemu iznenadjenja. I njima ce to biti prva tekma kao i nama. Ono napasti ih odmah manijacki, boriti se da postignemo gol, a onda bunkercina da ne moze muha proci. To je najbolja strategija. Molim navijace da ne seru puno i da se ne kurce na stranim stranicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne treba nikog potcjenjivati ni sebe precjenjivati.Mi smo kvalitetna reprezentacija.Mnoge stvari nam idu u prilog ,neke ne.Najgore je reći ovako k'o Sušić da se borimo sa Nigerijom za 2. mjesto i totalno potcijeniš Iran.to je taj naš balkanski sindrom,da potcijeniš nekoga ,a baš te taj ukoka.Iran je za razliku od nas već bio ne svjetskom prvenstvu i to ne slučajno.Sve repke imaju kvalitet,sa svima se možemo nositi,a vidjećemo kako će nam se sve posložiti.Mislim da je najbolja i najkorisnija psihička priprema.Tu nam može puno pomoći naš Švabo.Zato Izborniče,nemojte nikog potcijeniti,nikoga precijeniti i iskoristite iskustva našeg legendarnog Švabe.
E ne valja ovo...cim ti u startu kazes ovo onda nisi ni zasluzio vise...nego manje...to je psihologija..ogranicis se u startu i onda se zadovoljis mrvicama...to je nas mentalitet....
zelju i opredjeljenost 90-te, izdrzljivost i zalaganje 91-95-e, sa agresivnoscu i odlucnosti ljeta 95-te, spreman dati sve od sebe za BOSNU i HERCEGOVINU, sve je moguce prijatelji......
Previse smo se razmahali izjavama jbg ko smo mi.ma daj ja mislim iskreno da sve tri repreznatcije imaju sansu za 2mjesto.pa cak ni argentinci negovore da im je 1mj zagarantovano to je postovanje prema protivniku.a mi smo pomalo prepotetni tuzno uvjek kad unaprijed nesto "upišemo"odbije nam se o glavu..e moj pape
Borimo se sa Argentinom za PRVO ... Nigerija sa Malawijem i Etijopiom jedva dobila utakmice... Oni su brzi, brzi... ali često odu bez lopte. :)
ovi dole ispod 'bacaju bombe', nema potrebe da čitate. (#us*ani bosanski mentalitet)
Ne treba nikoga ovdje otpisati. Ovi što misle da će bit' lahko sa nigerijom i iranom grdno se varaju, jer svi će željeti da se dokažu i pokažu. Opet kažem, mi jesmo možda na papiru fav. za to 2. mjesto, a da li smo na terenu? .. e to nam preostaje da vidimo. ps. NEĆE BITI LAHKO!
Argentina - BiH 1:1 Nigerija - BiH 1:2 BiH - Iran 3:1 1. Argentina 7 2. Bih 7 3. Nigerija 3 4. Iran 0 Ja zadovoljan :D
s*
Za početak:IZVINI za svoje ponašanje i brukanje.Čitav život čekamo to izvlačenje a ti čekaš avion kod kuće.Kad putuješ avionom ideš na aerodrom.AERODROM!!!!!Kod kuće se čeka taxi.
jbg fali ono SE :znači IZVINI SEEEEEE.
Hoće jezik pravo, nek' si se izvinuo što si ga popljuvao.
"Ne znam da li je igrao sa njima, ali ću mu tražiti snimak neke utakmice Nigerije ako ima" pa nije Wet Nurses #7, ako ima da pogledaš, pratiš sve...il si u industriji il nisi :D
Boricemo se sa Argentinom za prvo mjesto.
Ko je papetu rekao koga je izvukao
Štaš se ti borit? Ni na avion ne znaš stići a kamo li da se boriš sramoto jedna usrana, izbaci Džeku i sve ti je oprošteno, a uvedi Izetaaaaaaaa.
ma ti si za*** murinja, vengera, fergusona... trebo si nam ti na klupu sjesti
Pa očigledno svi veći treneri drže Klupicu na klupi, tamo gdje mu je i mjesto, pa ga uvedu z 72 minuti i on da gol, daš mu da igra cijelu utakmicu odigra je isto *** mlohavi, volio bih da se vidi statistika ko je koliko pretrčao pa da vidimo razlog što su mu dresovi suhi.
Tipično naša raja šta ako je messi ?? Pa možemo mi bit prvi zašto se moramo uvjek za drugo mjesto borit ... Zašto nebi mogli u pola finale ??! Pobjednik naše grupe igra protiv Francuza ili švicarske ?!
Racunaj da su to Francuzi. Ono sudija postize gol za Francuze u 17 minuti produzetka. A sto se tice Messija, Messi u Argenitni nema Xavija i Iniestu, pored toga ima prokletstvo sa SP gdje nije postigao nijedan gol, treba se pobrinuti da tako bude i nakon Marakane. Poenta je ta sto nam trebaju barem dva flastera za Mesija i Aquera. To znaci Spaha i Kolasinac moraju staviti u djep obadvojicu, neka samo jedan ima dobar dan, Asmir ce je par puta vaditi iz gola.
Da i na tom jednom Mundijalu, MESSI NIJE POSTIGAO NIJEDAN GOL.
Pape , sto se tice Irana pitaj BA Bakira on sve Zna o njima
Pa ti si otkino totalno hahaha. Pa samo ganjas moje komentare I laprdas bez veze. Koje spomenuo vehabije I u kojem kontextu maloumnice jedan hohohoh hajde BA da se upoznamo molim te. Da se I ja ismijem od srca jednom