Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel bit kaseta sa sjednice ? ccc
PAPE JE NAJBOLJI I NAJLJEPSI TRENER I NAJBOLJI SUSKAVAC IMA OD SVIH TRENERA OCAM
Dogovorena saradnja sa menadžerskom agencijom na obostrano zadovoljstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
sranje u ruandi
Evropsko ne cekaj nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smece jedno sjedi u Parizu prima platu bosansku i jos prodaje kroz nju suplje igrace i usput jebe cjelom narodu zivce to je Safet Susic zvani Teleca glavusa!!!
Kad erozija krene potrebna je "generalka". Nije je bilo nastavit ce s e osipanje i losi rezultati i za mjesec dana bit ce jos gore. Vidjet cete.
Sram da vas bude covek vas odvede do zavrsnice SP-a prvi put u istoriji a vi se na ovakav nacin zahvaljujete prvom coveku BH fudbala !!!
Sram tebe sto si paglu!
https://www.youtube.com/watch?v=jlPbRsQGDis
14.10.2014. godine, dan poslije Belgije - REFERENDUM
SAVEZ NAPOLJE!!! Nismo utakmice odigrali od Grčke u Zenici kad je Miske pogodio dva puta Džeku u glavu. Sve utakmice od tada su živa patnja. Ove kvalifikacije ćemo završiti ko Jagodićevi puleni. Iza Belgije, Welsa, Izraela i Kipra.
safet susic pape zvani sean penn
Savez pun majmuna. Vise mi se I negleda reprezentacija. Izgubio sam pola interesa. Igraci nece vise da igraju a i nemamo kvalitetnog trenera. Imamo pola igraca koji igraju za Bosnu jer nemogu igrati u Hrvatskoj, Srbiji, Svicarskoj I tako dalje.
kako je Safet nisko pao kad se samo sjetim kad su ga povezivali sa barsom
ahhaha koji šal
Auuu fuck :/
Kakav kretino - vidite li samo ovaj prazni i debilni pogled u prazno ???
Sad ostaje. Ali nakon sto izgubimo od Velsa i Belgije valjda ce mu uvalit nogu. Selektor koji ne zna osnove trenerskog posla nebi nikad trebo vodit reprezentaciju. Mrzim sto se necemo plasirat na evropsko ali pobjeda je i odlazak Susica sa pozicije selektora.
Velsu i Belgiji prisupiti sa istim zarom ,zlaganjem i htijenjem ko na Maracani protiv Argentine, bice nesto od nas. Gareth Bale ako bude shvacen da je istog kalibra kao Messi, Besic,Muhamed Besic 007, ima ce ga pod svojom kontrolom.
Pa kako to da u ovoj drzavi u svaku poru drustva se uvuku ublehasi, gdje se god covjek okrene ubleha do ublehe. Mazu nam oci prave nas ovcama, a protiv Velsa i protiv Belgije necemo uzeti boda, pa pa evropsko prvenstvo.
Ivica Osim:"Mi smo reprezentacija koja teži ka nečem višem-Safet je skroman pa kaže da bi bio zadovoljna i sa 3 osvojena boda u sljedeće dvije utakmice to znači pobjedit Wels i izgubit kući protiv Belgije-Pa ako nismo u stanju kod kuće dobit Belgiju ili baram odigrat neriješeno onda ne trebamo ni ići na EP"!
mozemo se mi plasirat ako dobijemo vels a izgubimo od belgije..ali na ep odigraj tri tekme i kuci svaka jaca ekipa ce nas rasturit. kad se sjetim pred izvlacenje mi u istom sesiru sa njemackom. zemljo otvori se
https://www.facebook.com/BihReprezentacijaNajboljaNaBalkanu/photos/a.544348915580326.148153.544097828938768/927718807243333/?type=1&fref=nf evo sta je osim porucio telecoj glavi