Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno prijateljskom narodu Albanije i Kosova
Pricajmo nekada o samoj temi, ne uvijek o nacionalizmu. Za mene su Albanci odigrali super prvenstvo, protiv Svicaraca su zasluzili barem remi, protiv Francuza su se drzali do 89. minute, sad je red da pobijede Rumuniju i da prodju dalje. Dokazali su ako nista da nisu slucajno ovdje :)
Srpska nejac na aparatima ahhahah
Kakve gluposti izvaljujes, albanci sto se tice vjere su u svim konfesijama, ni to je nebitno, kad kazemo braca misli se na narod, koji zaista to nama jesu, bas kao i bugari, makedonci...
Naravno da su nam braca bila i ostalai ostat ce!!
🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️🇧🇦🇦🇱❤️
I RUMUNI SU CUCNULI POD ALBANCIMA
Ako jos jednom vidim ovu reklamu da hoce moju tv,brzi internet i telefoncic,razbicu tv i skocit s balkona
I RUMUNI SU CUCNULI POD ALBANCIMA
BOSNJACI SU UZ BRACU ALBANCE SVE DO POBJEDE🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Bravo bravo.. Pozdrav za pekaru edina
Bravo Albanija!
i Kosovo ce uci nekada al zato Srbija Nikada. hahahaha
Albanci vec usli u historiju, evo idu u zadnjih 16 sa Svicarskom. : )
Cimsa terze kalamoc