Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ryan Giggs, Ryan Giggs, running down the wing, Ryan Giggs, Ryan Giggs, running down the wing - Loved by the reds, feared by the blues... Ryan Giggs, Ryan Giggs, Ryan Giggs...
Terryja ganjaju radi rasizma, briga njih ko koga trpa ali reci crncu da je crn, e to je vec neoprostivo.
Kad su klupski čelnici mogli goniti Terry-a, i ostalu partaju zbog nemoralnih skandala, ne vidim razlgo zašto ne bi ovu ljigu od čovjeka. Kakav igrač takav tim.
Jarane dok ne isprangijas i Fergusonovu zenu ne odustaj, kad joj ga pristavis u dubinu duse zaboravice ona svog skota.
nadam se da ce igrati jos dovoljno dugo pa da prebaci brojku od 1000 utakmica za ManUtd.Bilo bi lijepo cuti to od komentatora :)
Kaze Ryan, sve dok mu se dize na burazovu zenu moze vala trcati i za loptom, nije problem, snaga nije upitna.