Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali plavi, pa vama je veca radost kad FK Sarajevo odigra slabije, nego da vam zeljo dobije zadnjeg na tabeli i to jedva! To se zove komplex od boljeg, jaceg, ljepseg i kulturnijeg!
moj Edise sad skaci po aut liniji !
Sretno svima ali cinjenica je da uz normalno sudjenje niko Zrinjskom na 20 bodova nemoze pric.
Honaj kako se zove ufatime zadnja loža
Bravo Gdin Rozman. Odavno FK Sarajevo nije imalo gospodina na klupi kao ovaj Rozman! Bez povrijedjenih 5 prvotimaca i opet pobjeda na snagu i upornost! Tek sada pocinje davati prave rezultate ovako duuuuuuga klupa! Bez Anicica, Keyremeha, penarende, durakovica i vrancica!!! Svaka cast! Pola prvog tima(sa golmanom) nije igralo! Zrinskom kad bilbija ne igra, ne znaju gola dati!
Dobra tekma, Igman je mogao slaviti laganini. Sarajevo nije ništa bolje od Igmana. Barem danas.
Samo srbin sarajvo spasava
Tanko je ovo za titulu. Vidjeli smo po Zrinjskom koliko dominantan moraš u PL biti da bi napravio nešto u Evropi. Ako neko to ne vidi, žalim slučaj, ali sretno i jednima i drugima, kakvi god su im ciljevi.
Superman iz Sarajeva vodi ih ka tituli
sad opet dobar vico i savez