Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rooney je kralj!!!!!! Rooney=Manchester United!!! Bogovi fudbala!!! PS:Sljedeca vijest ce biti da bi Rooney zelio vidjeti Gerrarda u Unitedu.
Rooney je jedino ljudsko bice koje izgleda kao krompir!
Wayne je masina. Svi hateri nemaju niti jedan opravdan argument za svoje glupe tvrdnje. Covjek je novi KING. PS: Zao mi ove raje sto forsiraju Liverscum. A sto se Citiya tice, ti nisu 30 godina nista osvojili, tevez nije sutnut vec je otrcao za parama.Money grabbing whore.
Najbolji je napadac na svijetu, a uz to moze da igra i na malte ne svim pozicijama.. Mozete samo da mu se sagnete, i da mu ga oblizete objerucke.. ;) Nema pozrtvovanijeg igraca na svijetu, i ono sto on ima mnogi nece imati ni u najludjim snovima!
hahahaa....ili kao sto su ucinili Tevezu LOL ...zato im pasa dvicu slozi ;)
Za To: Rooney je za tebe veliki gospodin i ti mu nikad nećeš moći ni cipele očistiti. Zašto da ide u Seosku Barcelonu, da bi ga nakon sezonu dvije za nogirali kao staru krpu, kao što su učinili Etou.
To majstore, neka te u Cunt Utd., što reko ovaj gore - odrekao bih se Barce da je kupila takav komad govedine!
rooney je manchester united trenutno!
bravo...toliko si mi gadan da te ne bi mogao gledati nigdje drugo osim u gadnom Mancesteru.....da si presao u Barcu, nedo Bog, zamrzio bih i nju....bravo kralju ;)
KRALjU !!!!!!