Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebbem li vam misa senzacionalistickog.ja konto u najmanju ruku da je djete palo na guzicu kad ga je gurnuo................
seljačina portugalska. nije mu ovo prvi put
jesi li ti moj almire,uopste video odgledao.....................
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
sta je treb'o, rizikovat da mu mali podleti pod tockove?! ne mozete ga vala ocrnit, pored svih njegovih dobrih osobina i dobrih djela! CR7 - living legend!!!
on je sam sebe već davno ocrnio
Ja kontam izašo iz auta, i ubio boga u djetetu o.O kad ono - aa
Sad kad na piku izađe "Prodajem majicu koju je Ronaldo dotak'o"...
nesto sa profila?
Vidi se da je pickica gura onog najmanjeg djecaka,a onaj glavonja mu sjeo na instrumentalku on nista.Moj Ronaldo kito naduvana.
a vidi onog klipana u zutoj majici sto se zakacio, doslovno se unio u auto kroz prozor, hah
aaaa ronaldo pa zvijezda voza audi! spušta se na grane bakijevog neukusa!
DA SE ON HOCE VREATIT U UNITED....KO JEBE OVU SPANSKU CIGANIJU......
Nije pošteno, odgurnuo ga je, trebao je stati i udariti ga nogom u glavu.
Ja vjesti i sranja ja reko sad ga odgurno tako da se djecak slomio bitno je da je naslov bombastican pare idu klikovima :D
Zaista mi je žao ove djece . Da se ovako ophode prema njima , to zaista nije uredu . Ja bih ga zgazio autom da mi se ovako "nakači" na auto , doduše ovo što voza i nije neko auto već obično njemačko smeće !!!
Vrli poznavaoce autoindustrije,udjeli mi koji savjet.Prosvjetli me,koji automobil zamisljati ( pa nekad u zivotu kupiti)??
Šta se ti bošnjo javljaš idi kupi sebi golfa dvojku , tvoj smisao života , a znam o autima bolje nego iko u BiH , sve iz ličnog iskustva , imao sam i imam brdo auta .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nevaspitana balavurdija upada kroz prozor. Ne da bih odgurnuo nego bi stao pa bi im svima po jednu šamarčinu svezao.
Jao vijesti, jao videa, nigdje veze. Ocekivah da ga je odgurno, da djecak leti 100 metara, pa da je onda izasao iz auta i nogom ga dotukao, a ono... Jace sam ja sa 3 godine odgurnula druga u obdanistu
Njemu je ovako poslije svakog treninga,sta je trebo ucinit ,ima i on svoj zivot van terena...
Lude djece u pm
Haha, ja bih izasao i prebio ovog velikog, on ko najvece dijete okaci se na vrata.....svako bi onako reagovao!!
sad djecak moze pricat unucima,nekad davno zakacio sam se sa ronaldom :D