Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kljuc , Katanac, ko ga pipne Magarac
@lepi sprcit ce tvoju mamicu smrdljivu.
ja se smijem kladit da ce neku bulu sprcit ronaldo
Nije smece, odlicna novina za ovu cijenu. Presto\' sam kupovat Avazov kupus od Sporta...
Čuj ovih ljubomornih (najvjerovatnije novinara iz drugih redakcija) što se javljaju. Novina je skroz OK za 1KM, kome se ne sviđa neka kupuje avazov sport. @wtf Slabo ima taekwonoda, jel tako?
Nadam se da nece sve biti u prvoj utakmici vec gotovo, ne valja nam ovakvo samopouzdanje, malo nam fali da zaboravimo kako nas neki rasturise.
hahahaha cuj portugalski ultimatum...k´o da smo ga molili da dodje i on sad rekao da hoce uz par uslova...na nasem terenu vaze nasa pravila, a kristini ako se ne dolazi nek ne dodje i vozdra
@SA-X - \"bh. sedmična sportska novina koja izlazi svakog utorka u full kolor izdanju na masnom papiru\" Ovo je stvarno strašno! Postali ste gori od bilo kojeg tabloida! Šta je po struci taj ko vama tekstove piše? Autolimar? Mašinbravar? Daj zaposlite nekog novinara pobogu!
sto si pristupacniji to si jeftiniji...
Mogu mu onda zeničani svirat i pjevat serenade, samo malo glasnije, da ne može zaspati.
pedere
hoćel tražit da mu MUP obezbjeđuje putanju govana kad se posere da mu ne bi ko naudio
Sponzorski da ne moze biti vise sponzorski. Ofiran clanak svaki pasus pocinje za 1KM itd. Ovai koji su pisali ovaj clanak stvarno nemaju estetike, a ovaj koji je pristao da objavi ovo isto kao da nije ni procitao ovo. Ako vec hocet da bude tekst reklama nemojte tako ofirno pisat.
Čuj ne smije ga niko pogledati ni dirnuti ni upitati!Pa ne mora ni doći ako nije siguran da će ga ljudi slikati!Tko je pa to on sada???PEDERČINA!I šta će ako ga netko ne daj bože uslika ili upita nešto?Napustiti BIH i tražiti da se utakmica registruje 3-0 u njihovu korist!!!!HAHAHAHAHAH
udri ga Spaha mater mu j...,i pederi imaju prava ma ja...