Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao tip previse arogantan,nisam njegov fan...kao fudbaler klasa za sebe,navijam za barcu....al kao covjek...jednostavno prevelik...i ovo je ono sto ga u mojim ocima ipak cini LJUDINOM.....pomaze gdje stigne....RESPECT!!!!!
Druze,ali ja mu dajem za pravo,ako znas sta je MADEIRA i gdje se nalazi samo da vidis kakva je to bijeda,ja sam bio na kanarskim ostrvama prije 2 godine,i sreo jednog portugalca koji radi tamo,i prica mi kako su oni siromasni covjece mi smo za njih evropa ako vjerujes,a valjda si i gledao i citao gdje je Ronaldo odrastao i sta je sve imao (skoro nista)....tako da RESPEKT njemu sta je sve uspio u zivotu,znaci rad radi i samo naporan rad !
Dugo nisam vidio ovako humanog fudbalera. svaka mu cast. sjajan fudbaler jos bolji covjek.
Duleee Savic #9
Bravo Ronaldo pravi si momak svaka cast
Ja mu skidam kapu iako nisam neki Ronaldo Fan,Ali na tekmi Portugal- Izrael nije htjeo da mjenja dres SA igracem Izraela iz razloga sto ih ne smatra ljudima zbog toga sto cine Palestini.Zato je za mene LJUDINA.
Porucila bi Ibrahimovicu da je razocarenje sto se tice ispuniti zelju djetetu !
http://gokano.com/ref/BH77vbAp1qSO Prijavite se,fina stranica,mogu se neke nagrade osvojiti
Bravo majstore !!!
i šta sad?
prljava cifutska kurva elenora rotschild na aparatima....
...lijep gest. tako sam i ja upozno brenu, 48-e na brionima. kad smo ja i tito staljinu rekli "njet". tad je nastala "jugoslovenka". a vlado promuko od prošeka.
@vlado.nine ...48-a. ostalo mi zapisano na tvajter profilu. poslije smo se zapili i srušili staljinov vebsajt.
Svaka cast Ronaldu jer pored toliko obaveza treninga pritiska covjek odvaja vrijeme i za humanitarne svrhe.. A malom zelim svu srecu svijeta i da ozdravi...