Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dajte porediti mesija i ronalda je isto kao i pelea i maradonu..onaj ko voli jednog mrzi drugog al cinjenica je da su to dvojica trenutno najboljih igraca na planeti..ne zna se koji vise obara rekorde iz kola u kolo.
Ja navijam za Real, iako priznam da je Messi beton igrač. Ne bih se upuštao u raspravu koji od njih dvojice je bolji, jer igraju drugačijim stilom. Elem, obojicu ih je milina gledati i sigurno ću svojoj djeci pričati o njima...jer su ovo igrači koji su obilježili moju generaciju. PS: Nije mi samo jasno zašto ljudi konstantno komentarišu Ronaldov karakter...te derpe...te ovakav je čovjek...te onakav je čovjek...kako to znate? Jeste li ga upoznali uživo pa nam prenosite. Možda je lik ekstra raja. Stavlja gel? Pa šta...stavlja ga pola od nas, pa opet...momak je moj vršnja i potpuno ga razumijem...ako se i malo folira (a smirio se u Realu), ja mu ne mogu zamjeriti...jer lik ima povoda da se qrči za dvojicu...
STO CU BIT JA LJUBOMORAN KAD SAM BOGATIJI,LJEPSI I BOLJE IGRAM LOPTE OD NJEGA.....dje je tu logika???
RONALDO KRALJU, MESSI BI BIO KARINA DA NEMA XAVIA I INIESTU, A TI DA IMAS IZA SEBE XAVIA I INIESTU, MESSI BI TI MOGAO KOMOTNO POŠIPU :)
High 5!
bice spremniji za slijedeci el classico barca ce ih dobit samo 3-0
Radije bi dala Mesiju ...:(
Ma nemas razloga ni bit ljubomoran!
Ronaldo je djubre od covjeka, al\' da je dobar igrac, to stoji!
dobar je ronaldo i odličan je igrač i sve to stoji i jedina razlika između njega i messija je u tome što je messi 10 puta bolji .a to da će biti spremni za barcu su bajke za djecu nikad reakl neće bit spreman za barcu nikad
Hmmm, nisam znao da je i Murinjo derpe. Nemere ovaj šupčić bez njega.
posljednji derbi je igran u Barceloni, ne u Madridu.
Moj uvalčiguzu... Jesi li se namazao s vazeljin\' čim ti samo kramponi od kopački vire iz Murinjove zadnjice??
nisam ljubomoran, nisam ljubomoran, NISAM LJUBOMORAN, NISAM LJUBOMORAN, NISAAAAM LJUBOMORAAAAN, NISAAAAAM....
Real uzima titulu! Aj\' zdra\'o!