Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako mu je tu mjesto, zasto je poniznje, nek igra ko zna
Otac mu je najbolji igrač koji je ikada igrao fudbal ali i najveći glupan. Sprditi toliku lovu koju je zaradio na svojoj karijeri za tako kratko vrijeme ne može normalan čovjek ..
taraba
Mos mii ubacit malog u opcinu nek radi sta bilo, nek nosa papire ako nista
Kakvo ba ponizenje,vi novinari ste ponizenje. Za vas je ponizenje biti član Barselone,pa nije to Vrbanjuša.
Nije samo on, to je praksa trenerskog tima juniorske ekipe Barcelone. Svi igrači koji su izostavljeni iz sastava za neku utakmicu dobiju neko drugo zaduženje na toj utakmici. Ronaldinhov malac je sad dobio kameru u ruke, prošli put je neki vodio zagrijavanje itd.
Ma nije nego se novinari vode nasom logikom "dje ce moj mali to radit"