Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi iz tuzle govore "hajmo u černobil" hahahahaha. tuzla valjda oaza zelenila bez termoelektrana i ostale industrije
I Tuzla i Zenica su Černobil za sirotinju
I Tuzla i Zenica teska mjesta za zivot
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao Željovac neutralno mogu da kažem da porediti Fukare i Robijaše je presmiješno. Ovi prvi nikada nisu bili neki faktor na navijačkoj sceni u BiH.
Kann007 jesu malo jaci od kisele vode
Robijasi su nekad bili jaka skupina, prije 15 godina. Danas su to samo neka djecurlija od 20tak godina koja imaju po 50kg, jad i bijeda. Jedva ih se skupi 100injak na tribini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je Černobil u Zenici, šta je u Tuzli, usmrdila se panonika na H2S, kao da gradom protiče kanalizacija. Što se tiče termoelektrane, na stranu to je više periferija grada. Poenta je prljavština a pogotovo Tušanj koji je ruglo s dvije tribine i smeće oko prilaza
Vrijeđanje nije prihvatljivo, ološu jedan!
Ovu parolu ko da je nepismeno dijete pisalo, jedva je i pročitah.
Robijasi su nekad bili jaka skupina, prije 15 godina. Danas su to samo neka djecurlija od 20tak godina koja imaju po 50kg, jad i bijeda. Jedva ih se skupi 100injak na tribini.
Haha dobar potez
Više se skupi ljudi kad nekog auto udari, nego Fukara na tribinama
Ko je smislio ovo za cernobil samar mu opalite jer sam prilicno siguran da je Tuzla ispred Zenice a i Mumbaija sto se tice kvaliteta zraka
misliš zagađenosti zraka
Da bi im se osvetili,otisli u Tuzlu po parole i okacili ih na sjevernoj tribini u Zenici gdje ce biti gostujuci navijaci??? Ne kontam...
pa otisli robijasi u po tuzle i uzeli im parole, kako ne kontaš
@fanaticos1 Pa upravo to je da niko ne konta, zamisli odeš nekad pred zoru da poskodaš te transparente,jer nisu to smjeli uraditi drugačije i sad je to fazon.
Sve sve al da će Sakić Elko postati influencer, e to mi ni u ratnim noćnim morama nije došlo na san!!!😱😱😱
Bosnjo je dozvolio da ova dva kluba igraju u federalnoj ligi dok Borac daje golove iz ofsajda. Fuj.
Sami su dozvolili. Sad se igra na kartu kako su ih Bosnjaci izdali, a zaboravlja se kako su se navijaci, a i igraci ta dva kluba lozili protiv sarajevskih klubova, pogotovo Sarajeva. Dizanje tri prsta, psovanje Markala, na prijateljskoj izmedju BiH i Srbije aplauzom nagradjena himna Srbije, a onda psovanje Sarajeva pola utakmice. Tu ste gdje pripadate, nikad se ne vratili.
Dvije selendre
Reče kosmopolita, došlo iz Ustiprače, ahahahaha
Nelupaj jadan. Odakle si to ti? Nemaš pojma ili si zloban ili frustriran sobom. Obiđi gradove i upoznaj ljude prvo.
Kantonalni seoski derbi
Nije isti kanton 💡