Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto banana asocira na majmuna, a ja ne znam da postoji bijeli majmun.
dokad vise...STOKO BJELACKA
rusi kolijevka civilizacije...e jado jadni nemas ti pojma..oni su kolijevka mafije i nicega drugog idiote ograniceni...tamo iako ima mislecih ljudi brzo nestaju
GLEDAM WIMBLEDON, NOLE, ONDAJ MRKI TURČIN, SAM SEBI PONESE BANANU I OBALI JE, NE KONTAM STA SE OVAJ BEZVEZE LJUTI !
e majmuna bože dragi...
samo Sarajvo! Bogami kako koga, nekoga cvarcima, a nekoga komadima loja
Rusiju je tek 1500 godine i poslije napravio Petar Veliki A glavni grad srednjovjekovne Srbiej - Ras kod Novog Pazara je toliko veliki da bi covjek tu mogao smjestiti 6 konja. Ozbiljno. Njima se samo vrti film u glavi.
Bas me interesuje cime bi nas bosance gadjali??? cevapima u pola s lukom i jogurtom mozda? hahahaha.... :D
e moj Carlos sta si doceko, da te ponizavaju. Dosta igre povuci se, bio si igracina, ostani zapamcen takav
Rusija kolijevka civilizacije ? HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
zasto ovakva velicina dozvoljava sebi da igra u jos uvijek neemancipovanoj drzavi...to je stoka
tako su i Manijaci skandirali Newcastlovom Lua Lui, ono tipicno huhuhuhuhuhu, sto bi trebalo reci da je Lua Lua, inace tamnoput, majmun, donsono u sirem smislu treba reci da su navijaci Zelje kao bjelci vise vrijedni od jednog crnog Lua Lue na terenu. tako i navijaci Bosne i Hercegovine kad zele nekog uvrijediti skandiraju \"Cigani, Cigani...\".
@ @mali garant ne postoje ;) http://www.google.ba/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=albino+monkey i ovi vole banane ;) to je ta neupucenost i dizanje prasine oko gluposti i nametanje vecine da je banana povezana s majmunima koji nisu bijeli ;)
NECEGA VALJDA JABUKOM GADJATI
crnce na vrbe,kao i srbe
a zasto?
mami.cu im f.as.ticku , nedaj se legendo