Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šuti Robi tamo
De mi neko objasni protiv koga se konkretno sa ovim zeli demostrirati? Koji su to ljudi? Jel im Suker smeta??? Jeli samo u vezi tog konflikta Dinama i Hajduka ili je jos nesto u pitanju????
ja postavio pitanje da mi neko odgovori a ne da mi lupate pluseve
HNS je vise trulo od jabuke koju ostavis na suncu mjesec dana. To nigdje nema, ni u nekim Africkim zemljama. To su igre usluga izmedju Mamica, HDZ (Kolinda je obiteljska prijateljica sa Mamicem) sto se tice politike - a sto se tice nogometa, svaki trener Hrvatske repke je Mamiceva marioneta. Pa tko bi normalan dao ovakav tim Cacic-u? Nego Mamicu odgovora neiskusan trener da mu on nabaciva svoje zahtjeve i igrace koji njemu odgovaraju da bi sto vise love zaradio
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Robi, pusti Hrvate, bježi ti nama nazad u Zvezdu, da opet pokoravamo Evropu
Sto se zaokruzio, bona_ne_bila...
Ma Decembarski je Tito babemi...
Jel ovo onaj iz Čelika? :)