Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ljudi jednom shvate da ko god bljesne jednu ili dvije sezone ne može odmah preći u Real, Barcu, Bayern... Mahrez se dokazao kao igrač i ja također mislim da treba ostati. A također mislim da su Real, Barca, Bayern ekipe koje su prepune zvijezdama koje sjede na klupi, a realno gledajući mislim da se on ne bi naigrao pored BBC-a ili MSN-a u tim klubovima, a isto važi i za Bavarce (Costa, Robben, Ribery, Lewa). Nek gradi karijeru u 'manjem' klubu i nek dospije do vrha!
U Engleskoj moze da bira u koji hoce klub.
Najpametnije bi mu bilo da ostane u Leicesteru
Aiyawatt Srivaddhanaprabha - ime jako ko beton!
Bolje im je da ostanu svi, a uprava da se obezbjedi novac za pojacanja i pojacanja pa da naprave dobar rezultat iduce godine (plasman ligu europe). Iduce sezone ako ne budu u top 6, a nece svi nek se noga "fataju".