Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda i zaslužuješ Zlatnu loptu, ali Ronaldo je igračina pa bi najbolje bilo da je prepolovite...
Ako Ronaldo ne dobije ovu nagradu smatram d aje onda svako njihovo takmicenje smijesno i namjesteno k'o nasa liga
Baš vala, više volim Messija jer ne pada, ali ove godine definitivno Ronaldo. Kakav crni Ribery, ne može se porediti sa ova dva momka.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
mi smo izradzeni za zlatne kashike a i ti ces za loptu
kad smo kod kasika ne znam zasto niste apsolvirali konacno da je ta izjava izmisljena, Alija je desetine puta negirao da je takvo nesto ikad izjavio. Sto se tice lopte nekako nazor se trudim da zelim Riberiju pobjedu i izboru ali Ronaldo mi izbije u prvi plan, jednsotavno mislim da je najbolji i sta cu,.
to su izmisljotine zlatka lagumdzije,slucajnog prolaznika...
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Slazem se :)
po meni , on ni u Bajernu nije najbolji . Mozda je do mene xD
ma ronaldo , ronaldo, ronaldo , messi pa onda ribery :)
Za tu izjavu zaslužuješ pregled kod doktora
Sto posto si zasluzio,ne gleda se iskljucivo individualna kvaliteta,evo primjer,ronaldo iz god u godinu sve bolji licni sald0 a real sve gori,sad ronaldo ubija a real ni prismrdit ni barci ni atletiku(ko je gledao tekmu atletiko-real sve mu je jasno ljdi reala rastavili na proste faktore)
Uh ja face neke, ne mogu reči da ne igra dobro, a pored Ronalda koji fantastičan ove godine, a oni bi rado Ribery dali nagradu nego Ronaldu, dobijel Ribery onda je to namještaljka neka, a ne bi me iznenadilo da se i to desi...
Nema dileme da su messi i ronaldo klasa za sebe,ali mislim da je Bilal svojom timskom igrom, asistencijama, borbenoscu zasluzio Zlatnu Loptu., Uostalom osvojio je sve sto se moze osvojiti ove godine. Ako ce mo realno pricati Ronaldo treba uzeti ovu nagradu,dileme nema..
hahahaha smiješan je
Ako je Riberi ovo izjavio onda sa njim nesta ne stima
Nisi ti ni blizu Mesija i Ronalda.Budi zadovoljan zato što si nominiran i to je to.
ma kad se sjetim Ribery-ovih partija protiv Arsenala, Juventusa, Barcelone, Dortmunda u svim takmicenjima, Chelsea u super cup-u i one golcine... o Bundesligi da ne pricam... Ribery definitivno zasluzuje zlatnu loptu. Ronaldo se za tu nagradu poceo spominjati tek sad nakon baraza za SP.
opet dezinformacija! ccc
Zasluzujes ku*ac
Nije valjda najbolji igrac iskljucivo onaj koji zabije najvise golova, mozda ima tamo neki u brazilu, zabija po 200 golova u sezoni, a niko ne zna za njega i trebao bi sada biti najbolji i dobiti zlatnu loptu? koji je ronaldov doprinos realu ? sta je osvojio ? a sa druge strane koliki je ribery-ev doprinos ekipi i sta je on osvojio ? podvuci pa odluci.
Cuj koji je doprinos znaci ako zabijas svake utakmice go nista ne pomazes ekipi jesiiii GLUP mrs sa klixa xD hahahaha to sto je real losiji kao ekipa od bayerna nije do ronalda boze dragi xD Koje glupost ljudi istu poziciju igraju razlika je samo u timovima i u tome sto ronaldo zabija godisnje 50 vise od njega et :D to je to
real je ekipa u kojoj svi igraju za ronalda, on rusi licne rekorde, jer je egocentrik, frajer je zaljubljen u sebe, a vidim i ti :) boli njega qrac za real, nek se prica o njemu, njemu i jeste to cilj, a fudbal je igra 11 igraca, ne 1. doprinos nije samo zabiti gol, oj kako si ogranicen, pu *** ti sa kim se i ja raspravljam.
Extra si igrac,tu nema priče,ali je bogami Ronaldo bolji....