Nije valjda najbolji igrac iskljucivo onaj koji zabije najvise golova, mozda ima tamo neki u brazilu, zabija po 200 golova u sezoni, a niko ne zna za njega i trebao bi sada biti najbolji i dobiti zlatnu loptu? koji je ronaldov doprinos realu ? sta je osvojio ? a sa druge strane koliki je ribery-ev doprinos ekipi i sta je on osvojio ? podvuci pa odluci.
Cuj koji je doprinos znaci ako zabijas svake utakmice go nista ne pomazes ekipi jesiiii GLUP mrs sa klixa xD hahahaha to sto je real losiji kao ekipa od bayerna nije do ronalda boze dragi xD Koje glupost ljudi istu poziciju igraju razlika je samo u timovima i u tome sto ronaldo zabija godisnje 50 vise od njega et :D to je to
real je ekipa u kojoj svi igraju za ronalda, on rusi licne rekorde, jer je egocentrik, frajer je zaljubljen u sebe, a vidim i ti :) boli njega qrac za real, nek se prica o njemu, njemu i jeste to cilj, a fudbal je igra 11 igraca, ne 1. doprinos nije samo zabiti gol, oj kako si ogranicen, pu *** ti sa kim se i ja raspravljam.
Prikaži sve komentare (83)