Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plisanje se vrsi sa trojicom, ovo je kamen, makaze, papir ili tako nesto. simpa su svakako.
dobar dobar:)
ZIM ZAM ZUM je ovo frajere!
nastavljamo dominaciju, Köln, Stutgart, Wolfsburg pa fc bayerncic.... sve rekord za rekordom, Heja BVB
nastavljamo dominaciju.. hanover.nurnberg augsburg pa za titulu sa dortmundom :D
ZARADITE NA KLADIONICI!!! Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3150 u 10 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 19 900 kn, STANJE LISTIĆA: 30/64, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
Ovo nije plisanje već zim zam zum!
hahahahahaha jaka,jaka ovo je dokaz da neki igraci jos igraju fudbal zbog ljubavi prema njemu ,a ne samo zbog novca... ovo me odma podsjeti na dane kad sam bio dijete i kad smo i mi na ovaj nacin odlucivali ko ce izvoditi npr penal :))))
ma to su ljudi razvijali diferencijalni jednačiniu sa dvije nepoznate pa da odrede ko ce pucati
cica maca rundo bundo flis flas flus
krnjavi riberi i žujov
bravo brate bilale!
ovo je PAR NEPAR :)
Veliki LIKE. Ovako bi se i Misimovic i Pjanic mogli dogovarati umjesto da uvijek strijepimo hoce li se posvadjati oko jbn slobodnjaka ;-)
jasno se vidi da je Ribery varao.....tek kad je vidio da Kroos izabrao kamen, on je papir ! ...kepec mali :-p
Sto bi reko Seldon, rock paper scissors lizard spock
sve se ne d r k a , a sunny leone medju \"najcitanije\"