Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako je igr\'o Zeljo?
Širokom prvenstvo, Zrinjskom kup. Talibanima drvena ćasa
Ovaj \"Ja\" mora da je kad je bio mali sisao tatu umjesto mame kad je tako krvolocan........ GO SIROKI
Ovog sa ja odmah preko IP adrese kazneno goniti. Ja cu vec nazvati krimolovce jer po zakonu mora biri sankcioniran. Ja znam da mnoge boli sto je Siroki najuspjesnija momcad u Bih, neka ih boli. Ovaj sto nam predvida sudbinu Brotnja bolje da je rekao pasce te vi kao Zeljo ili Sarajevo....to bi bilo realnije. I kad nebude prvi Siroki biti ce Zrinski.....Neka boli
siroki treba sravniti sa zemljom a njegove zitelje poklati i protjerati
Pa i Brotnjo je bio prvak guro dobro dok su ih tajkuni gurali i onda ih nema na mapi.Polako brzo ce na red i Siroki ,jer klub bez navijaca nije klub:Cim nema navijaca nema sponzora rupa bez dna,ali imaju tajkuni koji ganjaju interes i kad ga nestane desi se Brotnjo,Posusje,desice se i Siroki vjeruj mi.Jadan je klub gdje malo veca Varos ima vise igraca nego Listica stanovnika.
pojedite se od ljubomore!!!!! Široki prvi u svemu, košarka nogomet, hrvati vas razvaljuju sve po redu.... selo sa najvise titula??
aaaa.kad vidim da je Siroki prvi odma mi se povraca puuu jbt ti selo i grob