Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj lojavaca sto su se ustalasali. nikad vi necete nauciti loptanje niti i jedan drugi sport. za vas je sjedeca odbojka a i tu ste dobri najvise zahvaljujuci dobrim srbima koji su od vas napravili sampione. :-)))))) ove godine je Zrinjski sampion, dogodine Siroki i sve tako.....a vi mozete samo sebi od muke jajceke da grizete.
S L O B O D A S A M P I O N,OOOOOOOOO...
ovo j emađarski klub zrinski popusio od sirokog hahah ne znam zatso ovi mađarski plemici ne priznaju da kupuju tekme vise??? savez napoljeee dosta je titula po nacionalnom kljucu
proslo kolo: Posušje - Sloboda 0 - 1
cccc na sta nam je spala liga ni jedna gostujuca pobjeda u zadnji par kola
Kretenu tuzlanski.... utakmica i vam je bila jedna do Bola... sa velikim B!! Drugo, sto niste igrali u 8 ????
TRAVNIK !!!!
Fakat najsmješnija liga na svijetu. Ovo treba zakonom zabraniti. Jedna gostujuća pobjeda čini mi se u tri kola :))))) A postoje ljudi koji ovo prate ozbiljno :)))))
bravo zvijezda
divnog li cuda, opet gosti nisu imali nikakve sanse...ccc