Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gori je ovaj sto je sve snimao i smije se kao idiot .
Fuj nakaze, je3o svoju ma7er.
ovako meni zena sjedne na volej
Kad ce bijeli britišeri bit "procesuirani" zbog klanja crnaca ?? btw neopravdavam udaranje mace
Kad ti sila udari u glavu pomislis da si ufatio boga za mu*a eeeeeeee suto bi te ja nazad sve do smrdljive bare u kojoj si odrastao i gdje si naucio sutat zivotinje.Receno je odavno kucni ljubimci su odavno postali prestiz i dokazivanje luksuza medzu ovakvim debilima sve je manje nas koji volimo svoje ljubimce i brinemo se o njima……
Skupocjena macka na naslov..Jeste macka skupa zna po 1000 maraka biti ta Ali je zivotinja. Nije lijepo ni prodavat macke nit da ih udaras
vratit ga u afriku nek kopa za jedan dolar dnevno
Nema vecih zivotinja od ljudi.
Smeće bahato!!!
Kod crnih osoba to je normalno ponašanje.
stidi se svoje gluposti i rasisma
Mačka je životinja koje imaju svoju narav, kupi lutku majmune ako te nervira živo stvorenje
pa to su sve fudbalske seljacine dzaba mu pare kad je debil..
Hajd mudonja napucaj tigra tako.
A sta cemo sto se u palestini djeca ubijaju i sutaju iz dana u dan? Hocemo li glumit ljubitelje zivotinja idalje? Smijesni ste.
Mogu misliti šta radi iza zatvorenih vrata, sve su to psihopate i manijaci ..
Najmirniji su kad beru pamuk
Svi osudjuju Kurta zato sto je poznat. Ni njegov brat nije nista bolji. Zamislite u sta ce izrasti to dijete u takvom okruzenju? Bengalske mačke su mačke pune energije i potrebno im je jako puno igre. Lik je nabavio mačku kao statusni simbol a ne kao ljubimca.