Test pred kvalifikacije
0
Reprezentacija BiH večeras sa Iranom
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje dana! Zaa koga navijat?? Da igramo protiv majcice Turske znao bih 100%, vako sam u blagoj dilemi..
Suhpa habibi! Go Iran Go.
nek\' nam zavidne zapadne i istocne komsije pop.ushe obrezanu k1tu ! svim normalnim ljudima- pozdrav ! DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
naprijed BOSNO I HERCEGOVINO !!
TV ekipa u posjeti kod starice koja živi blizu stadiona. Pitaju je da li joj to smeta. Kaže ona: Neeeeeee smetaaaaa, neeeeeeee smeeeeeetaaaaaaaaa, neeeeeeeee smeeeeeeeeeeetaaaaaaaa... :D :D :D
Samo da vam nesto kazem....Ja zivim sa 3 perzijanca iz Tehrana na fakultetu. Samo da znate da iranci mrze arape i jedini razlog sto je kod njih tamo revolucija je zato sto hoce da skinu arape na vlasti koji su oduzeli vlast u 79oj godini. Iranci kao ljudi ne kako ih vlada prestavlja mrze i mudzahedine i arape. Kad im bosanci dodju i govore vi ste nasa braca i vi ste se sa nama borili oni nemaju veze sa tim i njima je to smjesno. Ti mudzahedini nisu bili pravi iranci to su ti arapi bili. Vjeruj mi Iranaci se ne pale na to mi smo muslimanska braca.
Munib da da djaba ulaz !?!??!?! niste normalni !!! ja neidem !!! SAVEZ NAPOLJE !!!
Idemo Bosno !! nemojte puno ipak su nam braca :))
joj majstore nasmijo si me pravo, u pravu si sve sto si reko, bravo legendo
umjesto Ibričića staviti Štilića i ovo je več dobar sastav - Ibričić igra, na nivou Hajduka cijelog, skroz loše
prejaki smo i rasturit cemo ih
BHT1
hoceli biti prenos....????
Moze li se gledati na TV?
hahahahha, lood si 100% svaka cast!