Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ja, u penzijskoj odbrani?:S Abate je 2 godine mladji od Bale-a, Thiago 3 g. antonini isto, o kakvoj ti penziji pricas? Uz Robinha i Pata u napadu...a \"starog\" Ibrahimovica ne bih dao za tri mlada Lenonna, drug moj...
AHAHAHAHAHHAHAHAH IDIOTE KAKAV BALE HAHAHHA KAKV KASANO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA BALE POVREDJEN,KASANO NEMA PRAVO DA IGRA HAHAHAHAHAHAHH
Jel to fol Milanovi igraci brzi od Tottenhamovih. Sta ima kad Gareth Bale pretrcava Maicona kao malo dijete vidjecemo tek sta ce raditi sa Milanovom penzijskom odbranom. Milan sigurno nije brzi od Tottenhama koji je sastavljen od malih okretnih igraca. Samo nek Cassano bude miran i tTottenham ce proci.
Daj po voPi meni i Hariju, ko da je trijezan na slici :)
e moj Harry, i lenon i kranjcar i crouch i van der vart su prebrzi i premladi za nasu ekipu. zamolio bih te u ime kolektiva i igraca ACM da ne igras ofanzivno. imamo losu kontru, pato-powell, robinho-gay i ibrahimovic-Caster Semenya, mislim da ne mogu trcati brzo. usput, nele mi u odbrani kiksa pa sam zabrinut.
samo bujrum :):)