Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DA ZNATE LJUDI U NOVOOTVORENOM FIS-U ROVE NA IZLAZU TAKO DA AKO STE SPREMNI NA PONIŽENJE KAO JA DANAS IZVOLITE. UŠAO SAMO DA POGLEDAM KAKO, ŠTA IMA, NISAM NIŠTA KUPIO I PONIŽENJE OD PAPAKA ! MORAO SAM OVO NAPISATI I PISAĆU SVUGDJE, JER BEZVEZE NEKOGA ROVINJATI JE PRAVI PAPANLUK !
Bravo sudija na penalu :D Još je Atletico ostao :D
Saznajte kako zaraditi na kladionici bez puno muke, pametnim investiranjem i strpljivom igrom. Strpljenje je najbitnije. U probnom periodu mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića, u 50ak dana. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i navratite na moju stranicu WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Pa golman Celte nije rek'o "A" za penal, a vi nesto tu uzeli objasnjavat' koja carapa ide na koju nogu...
Jesu igrale sudije?
real je institucija, vrh
ovaj penal ni želji ne bi svirali
Sad ni Kaka ne valja, mozda je simulirao.... uvijek ste gov kako je on izuzetak od ostalih ali eto, kad Realu ide niko ne valja,a kad gube nadju se neki koji valjaju.....dargo mi je sto smo vam trn u oku jer to znaci da nam ide dobro, da Bog da nas jos vise mrzili !!!
opet penaldo, pa do kad vise penali i crveni kartoni, nevjerovatno
MOŽETE NAM GA POPUŠIT !
hebo majku ovom realu sudije u svakoj utakmici pomognu
UEFA Madrid