Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekinite prevoditi vijesti sa MARCE! Kako nije bio regularan, ruka dijagonalno postavljena, sto znaci znak za izvodjenje...Ako je neko pokraden je Villareal, jer im nisu dva jasna penala svirali. Kako taj R.MAdrid ne zna gubiti pa to je nevjerovatno. Jedino o Realu citas kako se bude, idu na sud zbog odluke...to je sport ljudi, gubi se i dobija, normalna stvar.
pa eto konacan rezultat 2-1 za viljareal...dva penala za v. nisu sudjena, oduzmi ovaj regularan gol i to je 2. 2-1 i ko je tu ostecen???
Autoru lupas gluposti....pojednicima treba zabranit da bilo sta pisu.... poz
UVIJEK I U VIDU IMATI SMRT REAL MADRIDU.
Udjite na najjaci Realov forum na Balkanu i saznajte sta ce se desiti u utakmici prije nego se to i desi.Taktike,prevodjenje spanskih tekstova i pravovremeni info je samo dio onoga sto nudi forum.Prijavite se a ako bude dovoljno aktivnih clanova uvest cemo praksu nagradjivanja clanova navijackim rekvizitima najdrazeg nam kluba(zastave,majice a mozda i dresovi). http://www.realmadridbalkan.org
Ja čitam ove komentare i ne vjerujem. Pa zar je dotle došlo da jedni drugima ps.ujete majk.e zbog nekog je.b.eno.g špansko tzv fudbala ? I to ni manje ni više nego prenapuhanog Reala i korumpirane Barcelone. Svima je to jasno al\' svi poriču. Ne navijam ni za jedan od ova dva kluba jer daju astronomske cifre za pojedine igrače, za CR, pa onda čitam za Neymara one pare davati, wtf ?! Gušt je pogledati dobru utakmicu pa i ako igraju Vratnik i Brotnjo.. Fino je i kad sudija napravi neku grešku pa se uz kahvu to prepričava al\' ovako psov.ati i to, nevjerovatno. Al\' eto takav vakat doš\'o. jeb.ai ga. \'aj zdra\'o
A majke mi etc opicen si. Mislim izjavit da se najvise grijesi protiv Barse, stvarno tzi trebaju tablete. Tamo Mesi prvo rukom igra, a ti ne ne ne penal je, prvo je Barsa ostecena. Navijac sam Milana, Barselona jeste bila bolja, al ta situacija S Kaladzeom koju spominjes je niđe veze, znaci sudija u se u fifti fifti situaciji se usudio da ne svira za Barsu, pa je odma sporna. A Shevin go ...eto sto ga je ponistio. Ko je te godine pokro Barselonu? Il ove godine, vidim spominjes faul nad abidalom, a ne spominjes da je Barselona povela iz nepostojeceg prekrsaja. Ono fakat si dijete
HAJD KAD POPIJES TABLETE JAVI SE!
@ 007 Bravo momak, nisam citao sve komentare ali čini se da si jedini ti primijetio jedinu grešku ovdje, a to je ovaj stručnjak od novinara, i onda se oni žale na slobodu izražavanja, kad lupetaju ovako mora nekome puknut živac. Čuj ruka u zraku, a neće biti u gaćama idiote jedan, očito si u pogrešnu rubriku svoje \"struke\" ušao da pišeš.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/real-grmi-na-suca-a-ovaj-nije-dosudio-dva-penala-za-villarreal.html Sta reci ?
i koji to još trener misli da suci pomažu barceloni osim mourina jer si napisao svi pa eto ko su to svi ?
dok ne odgovoriš od kud toliko greške protiv barce više se ne raspravljamo... očito je da uopće ne misliš tako jer da misliš odgovorio bi... i sve si tekme spomenuo gdje je prvo barcelona oštećana osim protiv reala... znači da se možeš žaliti samo na crveni pepea jer si i sam rekao da se to ne bi dogodilo da nije pepe dobio crveni što i jest tako... onda tako gledaj i u barceloninom slučaju... ajde sad zdravo kao što sam rekao dok ne odgovoriš od kud toliko greške protiv barce više ti ne odgovaram... jer logično je da suci pomažu barci da ne bi bilo nijedne greške protiv, a ima ih više protiv barce nego bilo kojeg drugog kluba... a sad po tvojoj logici onda mourinho ne bi imao nijedan osvojen trofej LP jer ajde se malo raspitaj kako je sa portom man.utd izbacio... sa interom ne bi izbacio barcu da nije poništen čist gol krkiću... pozdrav... primeru sa realom će osvojiti znaš i sam kako... da suci nisu griješili barcelona bi bila prva sa najmanje 5-6 bodova prednosti.
i vise je Barselona u Lp golova dala iz ofsajda, nego sto im je ponisteno cistih zbog ofsajda. Al gle cuda. UEFA JE TRAZILA PRAVA NA SKORO SVE VIDEE NA YOUTUBEU NA KOJIMA SE TO VIDI.
Tolke greske - 2 ofsajda, od kojih je bar jedan 50-50, jedan nesviran penal i 2 situacije u kojima je mogo bit i crveni i zuti. To je sve manje od gresaka u jednoj utakmici protiv Chelsea u korist Barselone. Vozdra sl.jepci i lazni navijaci. Pola ce vas za godinu dvije kad Primasera i El kurcik.asi prdnu pocet navijat za druge klubove. Stvarno treba imati dzoncinu od obraza i napisat \"tolke greske\"
Pa fino vam covjek kaze - koje greske i vi ga ne shvatate. Ocigledno je broj gresaka protiv Barselone jednak broju gresaka protiv svakog velikog tima tri do cetiri, a u njihovu korist petnaestak. Gledam ovak klip sto je neko postavio kao sta sve nije svirano za Barselonu...Ma dajte. I da se razumijemo ne navijam za Real
i opet mu nisi odgovorio na ovo \"od kud toliko greški protiv barce ako im suci pomažu ?\" zašto ?
Ma koje greske izmisljate od sramote, fino se vidi na linku koji si postavio da je Messi igro rukom. Al opsti nedostatak obraza kod navijaca Barselone ili osjecaj krivnje dovodi do tog da ne vide ono sto cijeli svijet vidi, pa izmisljaju. Dobro je da ne pricate o onoj utakmici sto je franko na poluvremenu uso ui svlacionicu i ne povezujete s ovim \"kompenzacijama\". JAh Mesiju koljeno iz ramena raste. Na dvije i po sporne situacije protiv 15 u korist Barselone. A dijete ima 28 godina i prati fudbal puno duze od tebe i kako ga prati nikom se nije tolko siljilo ko Barsi. Vozdra