Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba vam Bale xD hah kad cr7 ode, a i ak ostane svejedno, barsa vas raznosila godinama s jednim messijem, a kako vidim kupili su jos jednog !!! Dobro vam se ne pise hah kad ni s onim jednim niste mogli izac na kraj !!!
Real Madridu, Cityu, Chelsiu, PSG treba zabraniti da igraju fudbal i za sva vremena ih protjerati, unistili su fudbal i sve vezano uz njega, jos malo pa ce i guzice davati za kupovinu igraca za kojeg se napise bilo koji dobar clanak. Tolike pare ulazu,trose i poklanjaju a godinama se sa loptom sastaviti ne mogu, i sto je najgore unistavaju karijeru za karijerom, uefa i fifa pod hitno trebaju uvesti finansiski far play i kontrolu da se jednom stane ovoj bagri u kraj. Uzmite Balea uzmite pa iduce sezone opet placite kad vas odere neko a na sva usta se hvalite da se najbolji i kraljevski klub kad vam Chakir i njemu slicni poklone prolaz jer niste sposobni sami izboriti isti.
ukrali su Luku prosle godine Hotspursima, a sada ce i Garetha.
Ako hoces sebi upropastit karijeru otidji u Real M. ili Man.City
Lajkaju: Huntelar, Dzeko, Nasri, Higuain, Coentrao....
Joj, joj, jo s ovim Baletom su DOSADNI !!!! Lik je ISPODPROSJECAN igrac, prava ubleha razvikana..... zavrsice kao CAROL kojeg je Liverpool kupio za MASNE pare, a znali su svi da je TUNTO od "igraca", al Englez, pa hajd, nek´se proda !!!
unisti karijeru! :$$
Momak ima ubojitu ljevicu. :) Fan sam Reala , al' brate dosadi vise ovaj Perez , samo 'oce Barci da uzima lik .... jbt :S
Klempav moze sam sebi sapnut, al je igracina i po ..
Veze Bale s fudbalom nema... Ronaldo i Messi su svjetlosne godine ispred
Bale je rame uz rame Messiju i Ronaldu...
Najbolji Europljanin nakon C. Ronalda
Najbolji Europljanin nakon C. Ronalda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zgadice mi fudbal sa ovim cijenama...a bale ne idi u real al realno...