Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto kvazi "navijaci" Reala pucaju minuse.Mozete koliko hocete ali ovo je istina ma koliko vi to osporavali.Da se igra samo jedna utakmica Real ne bi imao sanse sa MC a ovako ali uz puno bolju igru moze i proci.
Mislim da su se previše čuvali za City, lahko se moglo desiti da ovaj meč izgube jer je Osasuna igrala zaista dobro. Što se tiče Vinisiusa zaista lik nije normalan, čim prije treba dobiti crveni karton i jedno 5 utakmica suspenzije nebi li dosao do pameti ako je uopšte ima.
Ako ovajo budu igrali protiv MC crno im se pise.Sinoc su pobjedili na cistu srecu.
Da se ne lazemo sreca jednostavno prati velike klubove, Real mozda cak i malo vise od ocekivanog u zadnjih par sezona.
Većinu utakmice nisi znao tko je Real a tko Osasuna, Anceloti čitavu igru sveo na "zujanje" Vinicusa, upropastio igru Reala, nisu odigrali 3 poštene utakmice ove sezone, samo Courtois na golu može spasiti sezonu.
Hala Madrid!